Проф. д-р Георги Чернев - Дерматолог - Дерматологична амбулатория 'ОНКОДЕРМА' и Началник на клиника към Медицински Институт на МВР гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

1) Хирургично лечение на гноен/ супуративен хидраденит/ акне инверза : сега вече стандарт и в София, ОНКОДЕРМА!
2) Хирургично лечение на рак на кожата- ОНКОДЕРМА
3) Дерматологична клиника „ОНКОДЕРМА“ – Естетична дерматология и дерматологична козметика

Дерматологична клиника „ОНКОДЕРМА“ – Класическа, хирургична и естетична дерматология

„Онкодерма“ е специализирана клиника по дерматология, венерология, дерматохирургия, естетична и козметична дерматология. Намира се на „Петте кьошета“, на ул. „Генерал Скобелев“ 26. Основната дейност на клиниката е фокусирана в областта на прецизната диагностика и лечение на различните видове рак на кожата (меланоцитни и немеланоцитни кожни тумори). Годишно се извърват над 500 хирургични интервенции на пациенти с кожни новообразувания.
Хирургично лечение на гноен/ супуративен хидраденит/ акне инверза : сега вече стандарт и в София, ОНКОДЕРМА!

Acne inversa (Hidradenitis suppurativa) е хронично кожно заболяване, при което има възпаление на апокринните потни жлези. Засяга предимно кожата на подмишниците и гениталиите. Характеризира се с поява на червени подутини или нодули, които често са изпълнени с гнойно съдържимо. В голям процент от случаите медикаментозната терапия е без задоволителен резултат, поради което златен стандарт в терапията на acne inversa остава хирургичното лечение.

За първи път Онкодерма предлага лечение на acne inversa/ супуративен хидраденит, под формата на различни инвазивни методики:
1. Серийни хирургични ексцизии под локална анестезия.
2. Пълно отстраняване на един или два региона (аксиларно или ингвинално), в рамките на една хирургична интервенция, под обща или спинална наркоза с:
a) последващо вторично заздравяване на хирургичния дефект или
b) приложение на оперативни пластики с оглед максимално адаптиране на раневите ръбове и избягване на масивната цикатризация при вторичното зарастване.

Клиниката работи в тясно сътрудничество както с редица международни дерматохистопатологични лаборатории в Европа и САЩ, така също и с няколко специализирани реномирани Европейски центрове и Университетски клиники с международно утвърдени стандарти и авторитет при диагностиката и лечението на рака на кожата.
Клиника ОНКОДЕРМА има традиции в сферата на дерматологичната хирургия и обслужва пациенти от Обединените Арабски Емирства (OAE), Бахрейн, Гърция, Македония, Сърбия, Черна Гора, Албания, Турция, Хърватия,Германия, Англия, Босна и Херцеговина. Консултативните прегледи се извършват след записване.

Хирургично лечение на рак на кожата- ОНКОДЕРМА
В дерматологичното звено се провеждат голям брой амбулаторни дерматохирургични манипулации (оперативно отстраняване на кожни меланоми в начален/ напреднал стадий, базоклетъчни карциноми и спиноклетъчни карциноми със съответното поле на оперативна сигурност; стадиране на туморите по общоприетите международни критерии; проследяване на болните с кожни тумори при и след провеждането на химиотерапия или таргетна терапия, оперативно отстраняване на кондиломи и на фиброми, диагностични биопсии от кожа и лигавици), диагностика и лечение на полово предавани болести (ДНК-диагностика за онкогенни и неонкогенни HPV папилома вируси- генотипизиране, PCR базирано типизиране на всички видове полово предавани болести: гарднерела, кандида, трихомони, сифилис, хламидия, микоплазми), диагностика и лечение на автоимунни (атопичен дерматит, псориазис вулгарис, лупус еритематодес, склеродермия, дерматомиозит), инфекциозни (гъбички по ноктите, генитални брадавици, себореен дерматит, херпес симплекс вирусни инфекции), акне и др. редки заболявания и синдроми; диагностика и лечение на всички видове алергични заболявания; тестувания на пациенти (включае и ранна диагностика при деца) със съмнение за различните видове хранителна алергия и алергия към инхалаторни алергени: полени, плесени, домашен прах, животни-кон, куче, котка.

Дерматологична клиника „ОНКОДЕРМА“ – Естетична дерматология и дерматологична козметика
Нов аспект на дейността на клиниката е сектора по дерматокозметиката и естетичната дерматология, които включват поставянето на ботокс, филъри, мезотерапия, лазерно отслабване, криолиполиза, криотерапия, нанотерапия, ултразвуков пилинг и други.
„Онкодерма“ се намира в идеалния център на София, „Петте кьошета“, булевард „Скобелев“ 26.
За контакт: GSM 0885588424, Проф. Д-р Георги Чернев: georgi_tchernev@yahoo.de

Проф. Д-р Георги Чернев- основател
Георги Чернев завършва медицинското си образование през 2001 г. в Американския университет „Бенджамин Франклин” в Берлин. След това кандидатства и бива одобрен за докторант в катедрата по дерматология, венерология и Алергология към Университетът по Медицина „Бенджамин Франклин“ в Западен Берлин. През това време работи паралелно и като специализант-дерматолог в клиниката.От 2004 г. до началото на 2006 г. е специализант в отделенията по дерматология, венерология, алергология и имунология в общинска болница Десау, Академична учебна болница към университета „Мартин Лутър” в областта Хале-Витенберг, Германия.През 2007 г. защитава докторат в сферата на дерматологичната онкология към катедрата по Дерматология и Венерология в Александровска болница и продължава специализацията си в отделенията по дерматология, венерология, алергология и детска пулмология в Кюлунгсборн. Придобива специалността дерматология и венерология през 2008 г. От 2008-2010 д-р Чернев активно работи за създаването и утвърждаването на поликлиниката по дерматология и дерматологична хирургия в Кирхайм, Германия.Следпроведен конкурс през 2010 г. д-р Чернев получава академичната степен „Доцент” по дерматология и венерология към Факултета по медицина към Тракийския университет в Стара Загора, катедрата по дерматология и венерология.От 2011-2016 г. той е доцент по дерматология и венерология в поликлиниката на Университетската болница Лозенец – академична учебна болница на Софийския университет „Св. Климент Охридски”. 2013 г. е създадена частната дерматологична клиника ОНКОДЕРМА с насоченост дермато-онкология, дерматохирургия, инфекциозни дерматози, имунологични, генодерматози, редки и трудни за диагностициране дерматологични заболявания, локализирана в сърцето на столицата на улица „Генерал Скобелев“ 26, областта на така наречените „Петте кьошета“. В рамките на интердисциплинарната международна колаборация Георги Чернев е избран официално за Професор по договор в Университета G.Marconi в Рим за учебната 2015-2016 година.От Март 2016 Георги Чернев е избран официално за професор и началник на клиниката по дерматология, венерология и дерматологична хирургия към Медицински институт на МВР (Министерство на вътрешните работи).

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.