Проф. д-р Галина Чакалова - онкогинеколог, акушер-гинеколог гр. София

17120
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Проф. д-р Галина Чакалова е специалист по онкология, акушерство и гинекология.
Началник е на Клиника по гинекология на Университетска Специализирана болница по Онкология (Национален Онкологичен център) в град София.
Член е на Нюйоркската Академия на науките.
Член е и на 7 европейски и световни асоциации.
Има договор с НЗОК по АГ и онкология

ДЕЙНОСТИ:

- ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ НА МЛЕЧНИ ЖЛЕЗИ
- ПРОФИЛАКТИЧНИ ГИНЕКОЛОГИЧНИ ПРГЛЕДИ, ЦИТОНАМАЗКА, МИКРОБИОЛОГИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, АНТИКОНЦЕПЦИЯ (СПИРАЛИ ОБИКНОВЕННИ И ХОРМОНАЛНИ, ТАБЛЕТКИ И ЛЕПЕНКИ.)
- ЕХОГРАФИИ НА ЖЕНСКИ ПОЛОВИ ОРГАНИ
- ЛЕЧЕНИЕ НА HPV ИНФЕКЦИИ, КОНДИЛОМИ, ХЛАМИДИЯ
- РАНИЧКИ, КИСТИ И МИОМИ-КОНСЕРВАТИВНО И ОПЕРАТИВНО ЛЕЧЕНИЕ
- ЛЕЧЕНИЕ НА ТУМОРИ И РАК НА ЖЕНСКИТЕ ПОЛОВИ ОРГАНИ
- ЛЕЧЕНИЕ НА ОСТЕОПОРОЗАТА
- ХОРМОНАЛНО ЗАМЕСТИТЕЛНА ТЕРАПИЯ
- КЮРЕТАЖИ, АБОРТИ, КОНИЗАЦИИ, ОПЕРАТИВНО ОТСТРАНЯВАНЕ НА БРАДАВИЦИ, БЕМКИ, ПЛАСТИКА НА ХИМЕН (ДЕВСТВЕНА ЦИПА), ПЛАСТИКА НА ВУЛВА И ВЛАГАЛИЩЕ, СТЕСНЯВАНЕИ ДРУГИ ОПЕРАЦИИ И МАНИПУЛАЦИИ

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.