Доц. д-р Антони Георгиев Георгиев - Ортопед гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доц. д-р Антони Георгиев е водещ специалист в страната в областта на колянната хирургия (увреди на менискусите, коленните връзки, ставния хрущял и др.) и спортната травматология, като пръв въвежда оперативната артроскопия на колянната става в България през 1987г.
Завършва медицина в Медицинска академия – София през 1982 г. Последователно е аспирант, асистент, ст. асистент и главен асистент в Клиниката по спортна травматология – София, след което работи в „Пирогов”, където се хабилитира като доцент. Той въвежда в България оперативната артроскопия през 1987 г. на която е посветена докторската му дисертация. Специализирал е в Германия, Холандия, Австрия и др.
Професионално специализиран е в областта на артроскопията, колянната хирургия (увреди на менискусите, коленните връзки, ставния хрущял и др.) и спортната травматология.
Годишно доц. Георгиев и екипът му извършват около 1000 операции на колянната, раменната, глезенната и др. стави. Негови пациенти са много елитни спортисти, сред тях олимпийски, световни и и европейски шампиони.
Председател е на Българската асоциация по артроскопия и спортна травматология и на Медицинската комисия на Българския футболен съюз. В момента завежда Клиниката по артроскопска травматология в МБАЛ "Софиямед".

Допълнителни контакти


гр. София, бул. България 81 - МЦ Артендо [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.