Добринка Балканска - психотерапевт гр. Ямбол

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Психолог Балканска е магистър по приложна психология – 2005 г.
Специализира неорайхиянство, когнитивно-поведенческа терапия, кризисна интервенция, психодрама и хипнотерапия.
Има дългогодишен опит в здравен център „Сана“-гр. Варна като психотерапевт и консултант. Работила е в сферата на образованието като училищен психолог, както и в клиника за деца с умствено изоставане и център по аутизъм.
От 2015 година, работи основно като психотерапевт в частният си кабинет както и в психолаборатория към Министерството на транспорта.
Описание на дейността:

-Семейни консултации и терапия при проблеми в семейните и партньорските взаимоотношения
-Детско и юношеско консултиране и терапия при проблеми с общуването и ученето
-Работа с деца с аутизъм и умствено изоставане
-Психотерапия при паническо разстройство
-фобии
-висока тревожност
-депресии
-емоционална нестабилност
Психолог Балканска има разработена програма за подготовка на младежи, които кандидатсват за работа в полиция или военни академии и поделения.
В някой от терапевтичните си програми прилагам и хипнотерапия с цел по-бързо справяне с проблема.
Работно време:
Понеделник до петък: От 14:00 ч. - 19:00 ч.
Събота: От 10:00 ч. – 14:00 ч.
Почивен ден: Неделя
Предварително записване!

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.