ДЕНТАЛ АРТ - дентално студио гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

За да се чувствате добре, зависи и от това как се грижите за здравето си. Редовното посещение на денталния кабинет е важна част от грижата за здравето. В нашето дентално студио Ние гарантираме професионална медицинска грижа за възрастни и деца.
Професионалният подход към Вас както и иновативните методи и прецизната техника с които разполагаме Ви гарантират най-добрите резултати. Дигиталната рентгенова система улеснява лечението Ви и го прави по кратко,нискорисково и комфортно.Целта на нашите специалисти, Дентални лекари, Дентални асистенти както и целия екип на „ЕТ Дентал Арт” е да държим високо вдигната летвата за денталната медицина в България.
За нас Качеството има значение!!! Вие можете да повишите здравната си култура , да се научите да подържате правилна лична хигиена както и да зададете въпроси свързани със Вашето здраве. Заповядайте при нас, възползвайте се от нашия професионализъм и Ние ще направим живота Ви по добър!
Услуги:

 • Комплексна диагностика
  Точната диагноза е ключът към доброто лечение!
  За улеснена и по-прецизна диагноза кабинетът разполага с най-новата дигитална рентгенова система KODAK.
 • Профилактика
  Чрез профилактични мероприятия ще избегнете развитието и задълбочаването на много заболявания!>Почистване на зъбен камък, плака и налепи. Реминерализиращи процедури за емайла.
 • Лечение на кариеса
  Използваме най-новите методи и материали на фирмите: GC,3M Espe,Haereus Kulzer и др.
 • Директни възстановявания
 • Лечение на усложнения на зъбния кариес /пулпити и периодонтити
  Кореновото лечение може да спаси Вашите зъби! Чрез екзактно проведеното кореново лечение ще запазите по-дълго време депулпираните зъби в устата си!
 • Лечение на заболяванията на пародонта
  Пародонтитът /пародонтозата/ е лечимо заболяване, ако се започне своевременно и подходящо лечение!
 • Козметична дентална медицина
  Някои неинвазивни или слабоинвазивни процедури могат да подобрят външния вид и самочувствието Ви!
 • Възстановяване на силно разрушени зъби
  Използваме най-новите методи и материали на фирмите: GC,3M Espe,Haereus Kulzer и др.
 • Възстановяване на липсващите зъби
  Иновативните техники за възстановяване на един или повече липсващи зъби ще Ви дадат комфорт в естетика и функция!
 • Хирургични манипулации
  Чрез хирургично-консервативни методи на лечение на кисти, периодонтити и др. може да се запазят Вашите зъби!
  Когато няма надежда за зъба да остане функционално годен и екстракцията /изваждането/ е изход!
 • Работа с деца
  Когато детето от ранна възраст се научи да посещава зъболекаря за профилактични прегледи, то Вие допринасяте за неговата здравна култура, която ще следва през целия си живот!
 • Консултации със специалисти
  При необходимост в кабинета се правят консултации с тесни специалисти в следните специалности:
  Ортодонтия /лечение на деформации в челюстите и подреждането на зъбите/
  Имплантология /заместване на липсващи зъби с импланти/
  Хирургия

Допълнителни контакти


dental@dentalartbg.com

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.