Дентална клиника Стойков гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Клиниката ни работи повече от 15 години и за това време доказахме на пациентите си, че могат да ни имат доверие. Те сега са повече от 10000 и знаят, че винаги могат да разчитат на нас за едно добро и модерно лечение. Разпола-гаме с най-модерната апа- ратура и материали.
Заповядайте при нас и се уверете сами.
Нашата цел е да осигурим максимален комфорт и качествено лечение на пациентите си - не се налага да губят ценно време за диагностика и консултации на други места. Всичко става на стоматологичния стол. Стоматологична клиника Стойков разполага с физиотерапевтична част, дигитален рентген, интраорална камера и много други апарати за лечение и диагностика. Точно поради тази причина броя на пациентите ни става все по- голям със всеки изминал ден!

Най- модерната и незаменима част от стоматологията. Работим с няколко от най- разпространените и доказани по цял свят системи имплантати, с доказана почти 100% успеваемост.


•   Безбо-лезнено лечение
•   Полива-лентна сто-матология
•   Избелва- не на зъбите
•   Спешна стоматология
До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.