Дентален център Си Дент

9805
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Зъбни импланти за незабавно натоварване
Преглед и консултация - 30лв.
Зъбен имплант - 600лв.
Корона върху имплант - 300лв.
В Дентален център СИ-Дент се поставят импланти за незабавно натоварване, които са предназначени за възстановяване на цели челюсти и за участъци с най-малко три импланта. Те не са подходящи за заместване на единични зъби. При нас основно се извършва лечение, при което се възстановяват цели челюсти изцяло върху зъбни импланти. Мостовите конструкции се изработват от композитен материал чрез съвременна CAD/CAM система. Една челюст може да бъде възстановена с 6, 8 или 10 импланта и мост от 12 или 14 зъба. Според броя на имплантите и зъбите от мостовата конструкция цената за една челюст може да бъде от 6600лв. до 9500лв. Срокът на цялото лечение е с продължителност от 3 до 5 дни.Зъбните импланти заместват липсващите зъби, като се поставят в костта на тяхното място. Най-често използваните и успешни импланти днес са винтовите титанови импланти. В дентален център СИ-Дент се прилага швейцарската имплантна система IHDEDENTAL. Имплантите от тази система са изработени от високоустойчива на фрактуриране, биосъвместима титанова сплав. Покрити са с иновативна за денталната имплантология защита, която ги прави изключително устойчиви срещу бактериални инфекции. При имплантите за незабавно натоварване поставянето на зъбния имплант може да се извършва както на местата на отдавна извадени зъби, така и непосредствено след тяхното изваждане. При тези импланти протезната конструкция се поставя веднага след като бъде изработена, без да е необходимо да се изчаква няколко месеца за остеоинтеграция. Методът на поставянето им е по-малко травматичен, тъй като се извършва през венеца, без да се прави разрез. Имплантите за незабавно натоварване са подходящи при пациенти с пародонтални заболявания, при пушачи и при пациенти с намален обем на костта и с напълно обеззъбени челюсти.
Имплантите не са базални
 

 


 


 


 
 
 

Етапи на лечението


1. Преглед и консултация
Прегледът и консултацията се извършват след предварително записан час по телефона - 0885 663 314. За прегледа и консултацията са необходими предварително направени от пациента панорамна снимка и компютърна томография на плака. 
Панорамната снимка и компютърната томография се правят на адрес:
гр. Варна, ул. "Андрей Сахаров" 27, кабинет 105, тел.: 0887 836 806

гр. София, ул. "Странджа" 52, тел.: 0889 267 567
2. Поставяне на имплантите
В зависимост от броя на имплантите, те могат да бъдат поставени в едно или две посещения. Поставянето се извършва с местна упойка през венеца, без да се правят разрези. Ако има налични зъби за изваждане, те се изваждат и на техните места веднага се поставят импланти. Следва изпиляване на имплантите и вземане на отпечатък за протезната конструкция.
3. Поставяне на протезната конструкция
След като бъде изработена, протезната конструкция се изпробва, ако е необходимо се правят корекции и се залепва върху имплантите.

Допълнителни контакти


гр. София, жк. Банишора, ул. Карлово 7 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.