Вижън - хранителни добавки и козметика за здраве и красота гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Компания Вижън предлага много възможности: висококачествени продукти за здраве, красота, младост; обучения и семинари, които се провеждат от специалисти; пътешествия; ...и възможност за развитие на собствен бизнес. През август компанията пусна на пазара нов пакет инструменти, с който успешно може да се развива международен бизнес. На Вашето внимание БизнесПак- цялата концепция е събрана в една кутия, за да може да Ви донесе бърз успех.

Vision International People Group» е една от най-значимите компании, които днес предлагат хранителни добавки за здраве и дълголетие на световния пазар. Мисията на Компанията се базира на основната потребност на човека — да бъде здрав и успешен.


От момента на своето основаване, на 14 юли 1996 година, компания VISION неизменно насочва усилията си към създаване на нова здравна култура, като абсолютен приоритет за личността и обществото като цяло. За това компанията има ясни планове  и ефективно работеща стратегия. Компанията, нейната философия и стил на живот, стават все по-привлекателни за най-активната част от населението на планетата.


Дейността на Компанията има много обществено значими аспекти. Генералната линия на VISION е управление на качеството на живот (Life Quality Management). В тази посока компанията не е разочаровала никого. За своите клиенти  VISION създаде лаборатория, където най-изявените учени на планетата участват в разработките на нови, актуални продукти. За своите дистрибутори създаде и непрекъснато усъвършенства  възможности за развитие на собствен бизнес с минимални инвестиции.

Основните направления в дейността са:
Управляване ресурсите на здравето (Health Management). Дистрибуторите съществено увеличават ресурса на своето здраве и здравето на клиентите си чрез хранителните добавки на VISION. Всички продукти са натурални, използват се растения от най-чисти екологични региони. Произвеждат се с иновативни технологии, защитени с много патенти. Продуктите изпълняват изискванията на действащите европейските  фармацевтични стандарти.
Управляване на собствен бизнес (Business Management). С комплекс от възможности компанията предлага на всеки човек да изгради собствен  бизнес, като постигне своите собствени цели в живота. Мотивацията за това са постиженията на стотиците хиляди хора, лидери и дистрибутори на компания VISION. За активните хора, които търсят печеливш бизнес, компанията дава неограничени възможности. Маркетинговият план на компанията е признат за един от най-ефективните в световната мрежова индустрия. Той вече създаде над сто милионери, още хиляди преуспели хора по света и в България.   Пътешествия, обучения, общуване с интересни личности, кариерно развитие и признание — това са ценностите, които обединяват.
 Благотворителен фонд  "МИСИЯ БЕЗ ГРАНИЦИ"  Една от най-хуманните активности на компанията за подпомагане на деца в неравностойно положение в много държави, включително и в България.

Бъдете и Вие част от компания VISION!
За контакт
Николета Бойчинова 0888216335
Елена Луканова 0886647060

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.