Ветеринарна клиника Гергьовче гр. Враца

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Ветеринарна клиника ГЕРГЬОВЧЕ е открита през 1996 год. и вече повече от 15 години екипът и се грижи за здравето на своите пациенти с много любов и отдаденост. Тя е специализирана за лечение и профилактика на дребни и екзотични животни. В клиниката се извършват прегледи, диагностика, терапия, хирургия и постоперативни грижи. Набляга се на профилактиката и информирането на всеки стопанин, личното отношение и познаването на нуждите на всеки пациент.
Във ветеринарна клиника ГЕРГЬОВЧЕ работи екип от четирима лекари – Д-р Златев, Д-р Георгиев, Д-р Георгиева и Д-р Статкова. За спешни случаи по всяко време се осигурява екип от двама ветеринарни лекари.
n7_3
УСЛУГИ:
- Лаобраторни изследвания – ПКК, биохимичен анализ, анализ на урината, бързи серологични тестове, паразитологични изследвания.
- Ехография
- Терапия – профилактика и лечение на заразни и паразитни болести, вътрешни болести и дерматология, микрочипиране.
- Хирургия – обща и коремна хирургия, туморни заболявания, операции на пикочо-половата система, кастрации.
- Прегледи и лечение на екзотични животни, птици и гризачи.
- Фризьорски услуги – подстригване, триминг, къпане, професионални съвети относно използваната козметика.
g3_3
ЕКИП:
Д-р Георгиев 0889 37 50 86
Д-р Георгиева 0887 72 22 17
Д-р Златев 0888 82 61 40
РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник до Петък
от 8:30 до 18:00
Събота и Неделя
от 9:00 до 12:00
от 14:00 до 17:00

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.