Ветеринарна клиника БИВЕТ Бургас

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Нашата клиника Ви предлага пълно ветеринарно медицинско обслужване и подробни съвети за отглеждането и грижите за домашният Ви любимец.
Разполагаме с чакалня, кабинет за първоначални прегледи, манипулационна и операционна зала.Предлагаме на нашите пациенти след оперативен стационар и интензивни грижи.При предварително записан час можем да осигурим и място за паркиране.
В нашият магазин предлагаме храни, аксесоари, четки и гребени, транспортни чанти,играчки, легла и козметика от водещии световни марки, лечебни и профилактични храни за кучета ,котки,морски свинчета, зайчета и декоративни птички.
Екип:
Д-р Стоян Георгиев е завършил ветеринарният факултет на Тракийския университет гр. Ст. Загора 1991 г.Член е на Българската Асоциация на Ветеринарните Лекари за Дребни животни. Редовно посещава конгресите и семинарите организирани от асоциацията по системата „непрекъснато обучение” с водещи лектори от цял свят. Хоби – любителски риболов.
Радост Петрова – стажант лекар – в момента е в отпуск по майчинство и се грижи за дъщеричката си Кристияна.
Даниела Георгиева-зооинжинер и ветеринарен техник .Управител на търговската част на клиниката.
Д-р Стоян Георгиев и Даниела Георгиева са семейство. Имат син Иван и дъщеря Биляна. Грижат се за домашните си любимци-морското свинче Роузи, котката Сузана и кучето Мечи.
Услуги:
Ветеринарна клиника “Бивет” Ви предлага профилактични прегледи, обезпаразитяване, ваксинации, консултации за храненето и поведението на домашният Ви любимец. Лабораторни изследвания на кръв, урина и фекалии, ехографска диагностика с модерна и съвременна апаратура, стоматологични услуги, специализирани прегледи, хирургични манипулации и операции.

  • Обезпаразитяване
  • Ваксинации
  • Микрочипиране и разчитане на чипове
  • Клинични прегледи
  • Специализирани прегледи
  • Лабораторни и диагностични изследвания
  • Ехографска диагностика
  • Хирургия
  • Стоматология

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.