Ветеринарна клиника Аглея гр. Варна

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Ветеринарен център "АГЛЕЯ" извършва пълен набор от услуги и прегледи:
- Кръвни изследвания
- Анализ на урина, бързи серологични тестове
- Ехография
- Микроскопично изследване
- Ваксинация
- Чипиране
- Хирургия, вътрешни болести, акушерство и гинекология и други.
Екип:
д-р Екатерина Христова - 0893 488384
д-р Любомир Лефтеров - 0893 488384
д-р Розалина Маринова - 0895 738398
д-р Евгений Момчилов - 0895 738074
Работно време:
От понеделник до петък - от 9.00 до 19.00 часа, събота - от 10.00 до 17.00 часа, неделя от 10.00 до 13.00 часа

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.