Уважаеми клиенти, поради зачестилите оплаквания от сайта zdravenportal.EU, който се представя за нас, искаме да Ви уведомим, че същият няма нищо общо с нас, освен че е пълно копие на www.zdravenportal.com и при констатирани нередности можете да пуснете жалба до комисията за защита на потребителите тук.

За нас

Нашата цел

www.zdravenportal.com е сайт на  Web Solution и има за цел да предостави на своите посетители изчерпателна информация за най-добрите здравни специалисти, здравни заведения и фирми предлагащи медицински консумативи. Чрез нас Вие ще откриете правилната здравна услуга бързо и лесно, само с няколко клика на мишката.

За Партньорите

Чрез нашите страници Вие получавате възможност да подобрите своето присъствие в интернет и достигането до по-голяма аудитория.  Ние ви предлагаме възможност да представите по най-добрия, интерактивен и атрактивен начин своята фирма, продукти и умения на специалист. Всички Вие получавате възможност да качвате текст, видео, снимки, интерактивни карти с адрес и указания за по-лесното Ви намиране.

 

 

 

 

Facebook