RehaMall

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

RehaMall.com е първият онлайн мол за помощно - технически средства в България.
Той е проект, който стартира в началото на 2012 година. От самото начало за него
работи екип от млади и ентусиазирани хора, които са готови да премахнат всички граници
за хората с увреждания в България.
Стремим се да предлагаме продукти на компании, които са световни лидери в своята област.
Такава фирма е "Invacare" - лидер в производството на помощно технически средства.
Фирма "Ossur" - лидер в производството на протези за долни крайници и ортези.
Фирма “Rebotec” – лидер в производството на помощни средства за ходене. Всеки един продукт изложен в нашият електронен магазин е с доказано качество и модерна
изработка.
Мисия и визия
Мисията на RehaMall.com е да предостави на хората с увреждания и травми, продукт, който
ще промени техния начин на живот. Предлагаме БЕЗПЛАТНИ консултации относно реда на получаване
на целева помощ от Агенция "Социално подпомагане" (АСП), като НЕ СЕ АНГАЖИРАТЕ да закупите продукти от нас.
Осъзнаваме, че процесът за получавне на целеви помощи от АСП е много трудоемък и бавен,затова сме готови да Ви предоставим продукт (инвалидна количка, комбиниран стол за баня и тоалет, антидекубитален дюшек) предварително срещу депозит, докато получите целевата помощ. В много градове в България няма неврологични или ортопедични Лекарски Консултативни Комисии (ЛКК).Тези комисии освидетелстват пациентите и им изписват медицински протокол. На него е написан от какви помощно технически средства се нуждае пациента. По този начин Нашето правителство нарушава правата на хората с увреждания, целенасочено (за да не получават полагащите им се целеви помощи), като нарушава "Конвенцията за правата на хората с увреждания".
Винаги ще се стремим да отговаряме адекватно на нуждите на потребителите си.
Вашето мнение е мерило за нашият успех.
Благодарим Ви, че посетихте нашият онлайн мол!

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.