Уважаеми клиенти, поради зачестилите оплаквания от сайта zdravenportal.EU, който се представя за нас, искаме да Ви уведомим, че същият няма нищо общо с нас, освен че е пълно копие на www.zdravenportal.com и при констатирани нередности можете да пуснете жалба до комисията за защита на потребителите тук.
гр. София, ул. Бяло море 8, етаж 5, кабинет 505, тел.: 0887938931
Gelavistaortho
Ние ще Ви дадем нужната сигурност в успеха по пътя към хубавата усмивка и здравето на цялата уста.
Мамолог, Ендокринолог, Гинеколог

Патладжан – зеленчукът, пълен с фибри

егг

Патладжаните са сред най-продаваните зеленчуци през този сезон. Заради горчивия си вкус, те не се харесват от всеки, но съдържат витамини и минерали, които са много полезни за организма. 

Безплатни прегледи за хора с гръдна болка в София

medik

Безплатни кардиологични прегледи за пациенти с гръдна болка ще се проведат в столицата. Специалистите от Кардиологичната клиника на УМБАЛ „Александровска“ ще преглеждат в периода 21 август – 08 септември. 

Самотата още по-опасна за здравето от затлъстяването

LONELINESS

Самотата и социалната изолация представляват по-голяма заплаха за човечеството от затлъстяването. До такъв извод са стигнали психолози от Университета Бригам Янг.

8-те най-здравословни плода, достъпни целогодишно

fruit

10 правила за поддържане на здравословна физическа форма

boom

Когато Джо Бернстейн е бил само на 25 г. той тежал 154 кг. След като и диетите не помагали, той решил сам да установи някои прости навици в живота си, които довели до положителни промени както за  във външния му вид, така и за самочувствието му. 

Ресвератролът и храните на дълголетието

grape

Когато равновесието в организма се наруши и нивото на свободните радикали се повиши, след изчерпването на антиоксидантите се предизвиква т.нар. оксидативен стрес. Той води до увреждане на клетките, което стои в основата на процесите на стареене и развитието на редица заболявания.

Ановулация – какви са възможните причини?

ovu

Овулацията е период от месечния цикъл на жената, при който се отделя зряла яйцеклетка в маточните тръби. Срещата й със сперматозоид в следващите 24 часа, в които е годна за оплождане, е изключително необходимо за настъпване на бременност. 

10 мита, развенчани от съвременната наука

medical

Има купища бабини деветини, които са се навъдили покрай популярните факти от науката. Макар и повечето от тях да са отхвърлени преди години, някои толкова трайно са заседнали в колективното ни съзнание, че колкото и да сме образовани, вярваме по навик.

14 съвета, които тялото ни дава

body

Понякога тялото ни се опитва да ни каже нещо – например че му липсват витамини, че не получава достатъчно сън или че наистина е уморено от всичките тези сандвичи, чипс и други подобни.

Защо гладът изчезва, ако не му обръщаме внимание

hungry

Защо понякога се случва така, че унесени в интересна книга или напрегната работа, лесно забравяме, че сме пропуснали обеда? Изчитаме книгата на един дъх и изведнъж с изумление установяваме, че сме в състояние да изядем цял слон – толкова сме гладни.

Facebook