Хоспис Възраждане гр. София

6503
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Основна идея на хосписите е да се облекчи физическата и духовна болка, като се оказват специализирани и комплексни грижи за пациенти в напреднал стадий на нелечимо заболяване.
В стационарите на хоспис Възраждане в Пловдив и София се приемат пациенти с различни заболявания, преминали активно лечение след инсулт, тежки ортопедични операции, онкологично болни и болни, зависими от специализирани медицински грижи.
Основен приоритет е запазване качеството на живот на пациента. Независимо от вида и стадия на заболяване, качество на живот може да бъде постигнато като се гарантира контрол на болката, съпътстващите симптоми причиняващи му дискомфорт, психологическа подкрепа.
Грижите са както комплексни (медицински и немедицински), така и индивидуални. Фокусът е върху пациента, а не заболяването.
Обстановка, близка до домашната, персонално отношение, са ключови. Важен е контактът със семейство, близки, приятели.

УСЛУГИ:
Стационарите на Хоспис Възраждане предоставят комплексни грижи за пациента.
МЕДИЦИНСКИ:
- Цялостна грижа за болния: денонощно медицинско наблюдение, тоалет, манипулации.
- РЕХАБИЛИТАЦИЯ (включена в цената) – след инсулт, алопластики, ортопедични операции и състояния, довели до обездвижване. Извършва се ежедневно по индивидуална рехабилитационна програма.
- Индивидуална диета (лечебно, сондово хранене) и други, предвид видa и стадий на заболяването.
- Лекарски контрол на болката. Съставя се индивидуален план на обезболяване от анестезиолог – обезболяването не е упояване! Правилното обезболяване балансира контрол на болката с жизненост и адекватност.
- Контрол на симптоми, съпътсващи заболяването.
НЕМЕДИЦИНСКИ:
- осигуряване на безплатни технически помощни средства за инвалиди;
- логопед – за корекция на речеви нарушения;
- психолог за пациента и неговите близки.
КООРДИНАТИ:
Стационар София
България, София
ул. “Веслец” 31
тел.: 02 4 806 285
02 4816902
мобилен: +359 899 982 552
e-mail: hospice_vuzragdane@abv.bg
Стационар Пловдив
България, Пловдив
ул. “Колхида” – продължение
(сградата на Транспортна болница)
тел.: 032 277 711
мобилен: +359 897 901 198
e-mail: hospice_vuzragdane@abv.bg
Направление Социални дейности
България, Пловдив
бул. “6-ти септември” 110, II-ро ДКЦ
тел.: 032 642 874; +359 899 931 555
e-mail: hospice_vuzragdane@abv.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.