Специализирана болница за активно лечение по травматология,ортопедия и спортна медицина гр. София

9463
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Мисията на "СБАЛТОСМ - проф. д-р Димитър Шойлев" е да предлага качествена и достъпна болнична помощ, изразяваща се в диагностика, активно консервативно и оперативно лечение и рехабилитация в областта на ортопедията, травматологията и спортната медицина.
Болницата е продължител на дейността на Медико-физкултурния диспансер, създаден още през 1952 г. Тя се е утвърдила като водещ център в страната по проблемите на спортната травматология и ортопедия, колянната хирургия и заболявания от пренапрежение на опорно-двигателния апарат. СБАЛТОСМ единствена в страната осигурява целенасочена и конкретна профилактика и лечение на заболели и травмирани спортисти.
През 1979 за първи път на Балканския полуостров в болницата се прави артроскопия на колянна става под ръководството на проф. Шоилев д.м.н. От тогава тя става център за развитие и обучение на лекари, работещи в тази област. През нея са преминали на обучение почти всички лекари - артроскописти, утвърдили се като водещи специалисти в страната. В болницата вече са направени повече от 15 000 артроскопии на коляно и глезен.
Основната ни цел е да се осигурява свободен избор, достъпна, безотказана, адекватна, достатъчна по обем, качествена и своевременна медицинска помощ, отговаряща на реалните потребности на гражданите и спортистите.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.