СБАЛ - ГРЪБНАЧЕН ЦЕНТЪР АД гр. София

23076
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

БАЛ - ГРЪБНАЧЕН ЦЕНТЪР АД е първата специализирана болница в България и на Балканите за лечение на заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък.


Акцент в дейността на болницата е минимално инвазивната гръбначна хирургия - създадена да постига същите резултати като традиционните операции, но извършени с по - малки разрези / не повече от 1,5 см. / или отвори - тип инжекционни.
СБАЛ - Гръбначен център е лечебно заведение на световно ниво, следвайки едни от най - прогресивните тенденции в здравеопазването :
Тясна специализация, съчетана с мултидисциплинарен подход.
Минимално инвазивна гръбначна хирургия.
Посредством минимално инвазивните методи пациенти са подложени на по - малък риск, по- малко болка ипо- бързо възстановяване.
Пациентите имат възможността да бъдат прегледани и консултирани самостоятелно, последователно или в консилиум от невролози, ортопеди, неврохирурзи, рентгенолози, анестезиолози, физиотерапевти, кинезитерапевти, тясно специализирани в областта на гръбначните заболявания.

Най - често лекуваните заболявания са дискова херния, протрузия, стеноза, остеопороза или произтичащи от тях последствия. В немедицинските среди много от тези заболявания са известни с понятия като - ишиас, радикулит и лумбаго.
СБАЛ - Гръбначен център АД разполага със стационар с 21 легла, две операционни зали - асептична и септична, приемно-консултативен кабинет, кабинет за рехабилитация и необходимите за тяхното ефективно функциониране звена.
Стаите имат съвременен облик и луксозна степен на завършеност, оборудвани с климатици, кабелна телевизия и безжичен интернет, достъпни за всички пациенти на болницата. VIP стаята осигурява максимално усамотение и комфорт при престоя на хоспитализираните.
Медицинските блокове са оборудвани с най-новата и съвременна апаратура, даваща прецизен образ по време на операциите и възможност за работа с точност до микрони.

Екипът от лекарите се състои от утвърдени авторитети в своите области, някои от които специализирали многократно в Европа и Америка.
Персоналът на болницата се стреми да направи престоят на пациентите приятен, като целият екип защитава тезата, че част от лечението е и доброто състояние на духа.

СБАЛ - Гръбначен център АД извършва лечение на болките в шията, гърба и кръста с или без излъчване към крайниците, както и сетивни и двигателни разстройства.

 

НОВО! КРИОСАУНА В СБАЛ "ГРЪБНАЧЕН ЦЕНТЪР" АД

За оптимален ефект специалистите препоръват да се проведат поне 10 процедури през 1 до 3 дни.

Цената на една процедура в криосауната е 50 лв, а при заплащане на пакет от 10 процедури, СБАЛ "Гръбначен Център" АД предлага промоционална цена от 300 лв.

За запазване на час за процедура и допълнителни въпроси, позвънете на
тел. : 02/ 9170 950; 02/ 9170 961 или на мобилен: +359 889 797 794.

Очакваме ви!

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.