СБАЛАГ 'Селена' гр. Пловдив

17003
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ





В  България съществува болница, която отговаря на най-високите световни стандарти. СБАЛАГ "Селена" е амбициозен проект, осъществен в България.
Защото в СБАЛАГ “Селена” сме екип от висококвалифицирани специалисти - акушер-гинеколози, неонатолози, анестезиолози, акушерки и помощен медицински персонал, който е на Ваше разположение 24 часа в денонощието!
Ние предлагаме широк кръг от технологии свързани с асистираната репродукция включително IVF и  ICSI (Intracytoplasmic Sperm Injection), ембрио- и  криоконсервация, iнтраутеринна  инсеминация (IUI), овулаторна индукция, ко-култивиране (Artificial Uterus). Прилагаме също и микроманипулационни методи  (асистиран хетчинг, биопсия на бластомери), екстракция на сперматозоиди  (PESA, TESA, TESE и micro TESE).
СБАЛАГ 'Селена' разполога с най-модерната ултразвукова технология в България. Новият ултразвук Voluson E8 Expert разкрива нови възможности в клиничната практика.

 


Асистирана репродукция


Ин витро клиника ,,Селена" е част от комплекса по стерилитет в СБАЛАГ ,,Селена". Той е най-големия и модерен център в Южна България. Огромното предимство да се намира в  болницата, дава възможност в рамките на 30 дни да се извършат всички изследвания и да се установи причината за проблемите в забременяването, както и да се подготви двойката за съответните процедури.
Ин витро клиника ,,Селена" е изграденa безкомпромисно по всички световни стандарти. Отделните звена са оборудвани по технологии, които позволяват поставянето на точна и прецизна диагноза, както и адекватно последващо лечение.
Специалистите в Ин витро клиника ,,Селена"  са получили своята квалификация във водещи световни центрове, а ембриологичната лаборатория е в основата на високата успеваемост и добрите резултати.
От 2008 г. успеваемостта на Ин витро клиника ,,Селена" не слиза под границата на 50%. Нашите специалисти лекари и ембриолози са доказани в областта на репродуктивните асистирани технологии. Ние извършваме всички видове АРТ процедури, които могат да помогнат при двойки с репродуктивни проблеми.

Първият ембриоскоп в България


Най-новото въведение в модерната IVF лаборатория на СБАЛАГ "Селена" е ембриоскоп. В света има само 50 ембриоскопа - един от тях е в СБАЛАГ 'СЕЛЕНА'.
Нова IVF технология позволява на двойките 24/7 ембрио мониторинг. В центъра за асистирана репродукция на СБАЛАГ 'СЕЛЕНА' вече разполагаме с един от 50-те ембриоскопа в света! Това е най-новата технология, която позволява непрекъснато мониториране на  ембрионите .
 При стандартните IVF процедури развитието им се следи от специалист ембриолог, като ембрионите се изваждат от инкубатора по един или два пъти дневно. При използването на този  стандартен метод е важно ембрионите да бъдат максимално кратко време извън инкубатора. Поради тази причина е възможно да бъдат пропуснати евентуални  промени или проблемни моменти в развитието им. Изваждането на ембрионите от инкубатора крие опасност и от замърсяване от външната среда.

Благодарение на ембриоскопа, специалистите  могат да наблюдават ембрионите продължително, без те да бъдат вадени от инкубатора, което е изключително предимство пред еднократното им дневно проследяване.

 Ембриоскопът дава възможност да се наблюдават до 12 ембриона на 6 различни пациенти. Изключително високата резолюция изобразява ембрионите на всеки 20 минути и по този начин те никога не напускат климатично контролираната за тях среда, която е перфектно адаптирана до естествената. Това увеличава значително шансовете за успех.

Благодарение на ембриоскопа, лекарите могат да определят с по-голяма сигурност, дали оплодените яйца имат шанс за създаването на здраво бебе. Родителите също получават запис от развитието на ембрионите.

 

 

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.