Проф. Никола Григоров - специалист гастроентеролог гр. София

10128
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Началник Клиника по вътрешни болести, професор по гастроентерология.
Преминал през всички нива на практичната медицина – от Селски здравен участък до Университетска болница. Специализирал в Прага, Копенхаген, Токио. Консултант и експерт по гастроентерология  и абдоминална ехография. Утвърждава абдоминалната ехография в България като рутинен метод чрез обучение на лекари от цялата страна. Въвежда всички направления в абдоминалната ехография: Доплер, контрастни изследвания, комбинирани ехографски и ендоскопски методи - горна и долна ендолуменна и лапараскапска ехография.
Провежда пунционната цитологична и хистологична диагнастика под ултразвуков контрол. Извършва интревенционални процедури под ехографски контрол като алтернатива на хирургията: неопаретивно лечение на паразитарни и непаразитарни кисти на черния дроб, кисти на панкреаса, бъбреците, на коремната кухина, абсцеси на черния дроб чрез катетерно лечение, аблации (унищожаване) на чернодорбни тумори- първични и метастатични.
Има обемна научна продукция, включваща над 200 публикации у нас и в чужди списания. Темите са свързани с клинични проучвания и нововъведения в сферата на гастроентерологията, вътрешните болести и приоритетно абдоминалната ехография в различните й варианти - сфера, в която проф. Григоров е признат като водещ специалист не само в България. Някои от тях са оригинални и приети в цял свят: перкутанни пункции на панкреасни кисти и чернодробни абсцеси; Доплер и портална хипертония, перкутанно инжекционно лечение на ехинококови кисти, аблация на чернодробни тумори от различен тип и др. Има издадени седем монографии, наръчници и учебници, един от които  (Абдоминална Доплерова ехография) е преведен, рецензиран в Швейцария и Франция и разпространен в над 40 държави.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.