Проф. д-р Тройчо Динев Троев, д.м.н. - Физиотерапевт гр. София

29389
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Проф. д-р Тройчо Динев Троев, д.м.н. е специалист по физиотерапия и рехабилитация.
От 1992 г. е началник на Клиника по физиотерапия и рехабилитация към Военномедицинска академия в град София.
Роден на 23 септември 1951 г. в Карнобат. Завършва медицина в София (1977 г.).
Придобива специалности по физиотерапия и рехабилитация (1981 г.) и вътрешни болести (1986 г.). Работи като: клиничен ординатор по физикална медицина във ВВМИ (1979-1982 г.); началник отделение, заместник-началник и началник на Военен санаториум - Поморие (1983–1986 г.); началник отделение в Катедра по физиотерапия и рехабилитация при ВВМИ (1986-1992 г.). Придобива образователна и научна степен “доктор” (1994 г.) и научна степен "доктор на науките" (2011 г.). Доцент (1996 г.) , професор (2012 г.) .
Има над 300 публикации, свързани с физикалната терапия и рехабилитация на ревматологичните заболявания, от които 50 са в чужбина (Германия, Полша, Русия, Австрия, Македония и др.). Автор или съавтор на 6 монографии.
Главен физиотерапевт на Българската армия.
Председател на Републиканското дружество по физиотерапия и заместник-председател на Българската асоциацията по физикална медицина.
Член на Специализирания съвет по кардиология, неврология, пулмология, физиотерапия и спортна медицина при ВАК и на Републиканската комисия за придобиване на специалност по физиотерапия и рехабилитация. Председател на дружеството на БЛС при ВМА.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.