ПЕРФЕКТ МЕДИКА ООД - клинична лаборатория гр. Стара Загора

12662
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

"Перфект Медика" ООД е регистрирана през 1994 г. и е продължител на създадената през 1990 г. фирма "Перфект". Развитието на пазара в сектор здравеопазване дава своето отражение върху развитието на дружеството и формирането на неговата бизнес култура и стратегия.
С годините търговската дейност се фокусира все по-сериозно върху клинична лаборатория и днес с основание твърдим, че "Перфект Медика" е един от най-големите и най-предпочитаните търговски партньори на здравните заведения в България: заради своя богат практически опит, заради своя професионален подход при решаване на проблемите и заради своя балансиран екип от знаещи и можещи.
От 2004 г. в дружеството има изградена и сертифицирана система за управление на качеството по изискванията на ISO 9001.
Важна част от стратегията на "Перфект Медика" е да осигурява ефективна комуникация с клиентите, на базата на която да предлага адекватни, икономически изгодни решения за частично или пълно оборудване на клинични лаборатории и висококачествени сервизни услуги от сертифицирани технически специалисти.
Значителна част от усилията ни са насочени към поддържане на такъв пакет от продукти и услуги, който да съответства на възможностите и изискванията на българския пазар. Внимателно подбираме търговските си партньори защото за нас качеството на обслужване и удовлетвореността на клиентите стои преди всичко останало.
Последователно и системно изграждаме своя облик и репутация, защото името задължава, още повече когато в него се съдържа думата "Перфект"

Допълнителни контакти


szservice@perfect-medica.com

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.