Нова Надежда - Кавлаков ЕООД - Служба по трудова медицина гр. Пловдив

17798
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

„НОВА НАДЕЖДА – К" ЕООД е частно българско дружество. Основано е през месец април 2007 година и от този момент непрекъснато се развива и разраства. Основна дейност на фирмата е консултантска дейност (обслужване) на външни организации по трудова медицина съгласно Закона за здравословни и безопасни условия на труд.

Към фирмата е регистрирана Служба по трудова медицина както следва:

  • Регистрация на МЗ № 826 / 10.05.2007 г.
  • Пререгистрация на МЗ № 264-1/19.05.2008 г.
  • Администратор на лични данни – Удостоверение №0054468 / 27.07.2009 г.
  • Пререгистрация на МЗ №264-2/31.01.2011г.

Трудовата медицина е медицинска специалност, занимаваща се с оценка на здравето на работещите, връзката му с условията на труд и работните процеси, подпомагане на управлението на здравето, уменията и работоспособността на цялото работещо население и управлението на индивидуални случаи в аспект на работоспособност и производителност. Тя се занимава с първична, с вторична и третична профилактика на увреденото здраве, с потенциално въздействие върху здравето на цялото население. Трудовата медицина е една от основните дисциплини на професионалното здраве.
Основните цели на трудовата медицина са:

  • Поддържане и промоция на здравето и работоспособността на работниците;
  • Подобряване на работната среда и работата, за да допринасят повече за безопасността и здравето на работещите;
  • Организация на работата и култура на труда в насока, подпомагаща здравето и безопасността при работа.

Новата концепция, свързана с по-широкото понятие на професионалното здраве, насочва не само към предотвратяване на професионални заболявания и травматизъм, но и към цялостна защита и промоция на здравето и работоспособността на всички работещи.
Тези комплексни цели се осъществяват в сътрудничество с множество медицински и немедицински специалисти, от които главна роля играе специалистът по трудова медицина.
ГАЛЕРИЯ

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.