Мирелла Медикъл ЕООД

9567
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Фирма „МИРЕЛЛА МЕДИКЪЛ“ предлага компютърна диагностика на стъпало, както и индивидуална изработка  на стелки и супинатори за деца. Нашите клиенти получават безплатна консултация за помощни средства, слухопротезиране и протезиране на крайницити. Клиентите могат да се възползват от безплатната консултация относно предлаганите ортези и при изработка по индивидуална поръчка на най-различни сплинтове за пациента. Целта е да насочим всеки пациент към точния продукт, необходим специално за него.

Фирма „МИРЕЛЛА МЕДИКЪЛ“ изработва индивидуални ортопедични стелки PEDAG за деца и възрастни. Стелките се изработват на място, като се съобразяваме със спецификата на Вашия крак. Технологията, която се използва е специално разработена от  PEDAG. Използва се иновационна материя без аналог, индивидуално за всеки клиент.

Самата технология отнема 30 мин. и се работи по крака на пациента.
* Корективни стелки Viva high ha pedag - ГерманияКомбинирани стелки за висок надлъжен свод и корекция на напречен свод. Стелката има свойството да разпредели равномерно тежестта и натоварването на краката. Ортопедичните стелки Viva high осигуряват правилна позиция на краката и са изработени от естествена кожа.
* Корективни стелки Magic step plus ha pedag - ГерманияОртопедичната стелка Magic step plus е с мемори пяна и естествена кожа и е подходяща при плоскостъпие. Успокоява болката и умората в краката. Стелката Magic step plus има функцията да подкрепя напречния и надлъжен свод, като в същото време омекотява и петата.
* Стелки Pedag - classicКомбинираните стелки Pedag-classic са от естествена кожа и са подходящи при болки в краката вследствие на умора от прекомерно натоварване при плоскостъпие. С анатомичната си форма ортопедичните стелки Pedag-classic подкрепят напречния и надлъжния свод и в същото време дават невероятно удобство и комфорт.
* Стелки Pedag - Bambini Стелките PEDAG-BAMBINI са предназначени за деца. Те подкрепят развитието на здрави крака при децата. Също така подкрепят свода на децата в началните години от развитието им.Ортопедични аксесоари  PEDAG – за халус валгус, пръст чукче, разделители, възглавнички и др.

Фирма „МИРЕЛЛА МЕДИКЪЛ“ изработва индивидуални ортопедични стелки PEDAG за деца и възрастни. Стелките се изработват на място, като се съобразяваме със спецификата на Вашия крак. Технологията, която се използва е специално разработена от  PEDAG. Използва се иновационна материя без аналог, индивидуално за всеки клиент.

Самата технология отнема 30 мин. и се работи по крака на пациента.
* Стелки за чувствителни крака (диабетно стъпало) Pedag - Sensitive Стелките за диабет и диабетна полиневропатия PEDAG-SENSITIVE са предназначени за диабетното стъпало. Изработени са от материал Nora, който е много еластичен и устойчив на различни влияния и има дълъг живот. Ортопедичните стелки PEDAG-SENSITIVE имат изключително високи хигиенни качества. Устойчиви са на микроби и патогени. Предотвратяват триенето, разраняването и напрежението на стъпалата.
* Компресивни чорапи и чорапогащи DiamondЧорапите и чорапогащите DIAMOND имат отлично качество. Те осигуряват ефективна подкрепа. Компресията, която притежават чорапите и чорапогащите DIAMOND, има за цел да подобри кръвообръщението, предотвратява претоварването и облекчава уморените и болезнени крака.
* Компресивни чорапи и чорапогащи ThuasneVenoflex kokoon за жени class I 10-15 MMHGТова са естетични чорапи. Те са с фина плетка, завършваща с дантелена лента. Имат силиконови ленти срещу смъкване и невидими шевове.
* Компресивни чорапи и чорапогащи ThuasneVenoflex за мъжеКомпресивните чорапи и чорапогащи за мъже ТHUASNE създават изключителен комфорт и лекота.

ОРТЕЗИ
Фирмата разполага с различни видове ортези. Нашите клиенти могат да избират между марките Gibo, Oppo, Ottobock, Ortotex, Med Textile, dr. Frei. Ортезите са предназначени за различни видове травми. Предагаме и различни видове колани. Ортезите от продуктовата линия SENSA на OTTOBOCK се отличават с редица преимущества:

  • Стабилизация точно, където е необходимо:

3D плоско-плетената тъкан на ортезите от продуктовата линия SENSA на Ottobock следва контурите на тялото и създава специфични зони на компресия.

  • Без излишно пристягане:

Еластичните ръбове на ортезите SENSA предпазват от впиване.

  • Ефективен микро масаж на засегнатите зони:

Подложките от Technogel са изключително меки, еластични и трайно стабилни. Тези предимства на Technogel осигуряват ефективен микро масаж на засегнатите зони.

  • Антибактериална материя, неутрализираща неприятната миризма и щадяща кожата:

Ортезите от продуктовата линия SENSA на Ottobock се отличават с изключително комфортна материя, благодарение на интегрираните антибактериални нишки, които подтискат развитието на бактерии и неприятна миризма.

  • Дишаща материя:

Еластичните функционални нишки абсорбират бързо влагата и я пренасят към повърхността, където се изпарява бързо. Ортеза за глезен MALLEO SENSA:Ортезите Malleo Sensa осигуряват целенасочен микро масаж на глезена, благодарение на анатомично оформените подложки от Technogel. Ортезите за глезен Malleo Sensa създават изключителен комфорт, благодарение на намалените зони на компресия в областта на петата и ходилото. Ортезите Malleo Sensa са без излишно пристягане и впиване, благодарение на високо еластичните ръбове.Ортезите за глезен Malleo Sensa се използват при следните показания:

  • Усещане за нестабилност
  • Възпаления (следоперативни, посттравматични или хронични)
  • Ставни изливи и отоци (напр. артроза и артрит)
  • Тендомиопатии
  • Лигаментарна инсуфициенция (нестабилност на ставните връзки)

Ортеза за коляно GENU SENSAОртезите за коляно Genu Sensa са без излишно пристягане и впиване, благодарение на високо еластичните ръбове. Пръстенът от Technogel осигурява пддръжка на капачката. Пресованите странични пружини на ортезите за коляно осигуряват лека странична стабилизация и подпомагат разгъването на крака.Ортезите за коляно Genu Sensa се препоръчват при следните случай:

  • Болки в коляното с никаква или само незначителна лигаментарна слабост
  • Без или с леко усещане за нестабилност
  • Възпаление (следоперативни, посттравматични или хронични)
  • Болки в коляното от претоварване
  • Ставни изливи и отоци (напр. артроза и артрит)

Лакътна ортеза EPI SENSA

Лакътната ортеза Epi Sensa осигурява целенасочена компресия, благодарение на пръстеновидните отвори в подложките от Technogel. Идеално пасва в предлакътната ямка, благодарение на високата си еластичност. Анатомично оформените Technogel подложки, с които се характеризират лакътните ортези, осигуряват целенасочен микро масаж от вътрешната и външната страна на лакътната става. Лакътната ортеза не се впива, без излишно пристягане е, благодарение на високо еластичните ръбове.Показания (лакътната ортеза е препоръчително да се използва при следните показания):

  • Епикондилит – тенис / голф лакът
  • Възпалителни процеси – постоперативни, посттравматични или хронични
  • Ставни изливи и окоставни отоци (напр. в случай на остеоартрит или артрит)
  • Тендомиопатии и други мекотъканни заболявания (напр. хроничен бурсит) и травми


Гъвкав шев Пластмасова опора за дланта Мрежесто покритие Компресионна зона 3D плетена материя Ортеза за китка MANU SENSA Височина Масажиращ елемент Стабилизиращи шини Еластични колани
Ортезата Manu Sensa е изключително комфортна за китката, благодарение на мрежестата плетка. Тя е без излишно пристягане и впиване, което се дължи на високо еластичните ръбове. Една от основните причини да изберете ортезата за китка Manu Sensa е, че тя пасва перфектно на анатомично позиционираните зони на компресия. Освен това допринася за ограничаване на движенията в китката посредством интегрираната пластмасова шина. Шината осигурява анатомична позиция на ръката.Ортезата за китка Manu Sensa се използва при следните случаи:

  • Остри или хронични възпаления (напр. тендовагинит, тендомиопатии, слаби ставни изливи, артралгии)
  • Следоперативно и посттравматично възпаление
  • Дисторзия на китката
  • Ревматоиден артрит
  • Карпален синдром
  • Дегенеративни заболявания в областта на китката (напр. остеоартрит)
  • Чувство за нестабилност


Ортеза за лумбалния гръбнак LUMBO DIREXA

Ортезата Lumbo Direxa осигурява анатомично правилна поза, облекчавайки лумбалната област. Значително намалява напрежението и облекчава болката. Ортезата не се впива, благодарение на високо еластичните краища. Ортезата за лумбалния гръбнак е лесна за поставяне, благодарение на припокриващите се краища.Ортезата за лумбалния гръбнак Lumbo Direxa е подходяща при:
  • Болки в кръста
  • Болки в кръста ирадиращи към крака
  • Мускулна слабост в кръста
  • Болки в сакралната област
Силиконови подплънки Хипоалергенна и дишаща материя с терморегулираща функция Улеснена система с каишки Анатомично оформена Ортеза за раменна става ACRO COMFORT
Ортезата Acro ComforT стабилизира раменната става и ограничава движението в случаи на остри или хронични болки в рамото или болки в рамото от пренатоварване (напр. в спорта). Ортезата за раменна става Acro ComforT може да се изполва и при дегенерация на ротаторния маншон и тендомиопатии на рамото.

Допълнителни контакти


mirella_medical@abv.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.