МБАЛ Д-р Стоев - Шварц ЕООД гр. Троян

20360
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Лечение на болни хора, високоспециализирани медицински дейности и качествено здравеопазване в Троян
МБАЛ Троян е здравно заведение, което предлага лечение на болни хора във всички сфери на медицината, високоспециализирани медицински дейности и качествено здравеопазване в Троян.
Здравната помощ и опазването на общественото здраве стоят на същата висота за персонала на МБАЛ Троян, на която са в очите на пациентите, ежедневно идващи тук за лечение, диагностика и медицинска помощ от всяка една област в днешната медицина.
За годините на своето съществуване, болницата за активно лечение бележи развитие не само по отношение на медицинските процедури, които предлага и техниката, с която е снабдена, но и по отношение на разбирането на болните и техните нужди. Защото доверието в лекуващия лекар е от изключителна важност за успешното протичане на целия курс на лечение.

Прием на пациенти в МБАЛ Троян


МБАЛ Троян Д-р Георги Стоев-Шварц осъществява прием на пациенти в следните медицински области и хора страдащи от следните видове заболявания:
  • Всички тези медицински дейности се осъществяват в МБАЛ Троян, благодарение на факта, че здравното заведение е градено с години от висококвалифицирани лекари и здравни работници, чиято дейност е не професия, а призвание.Вътрешни болести – на територията н аздравното заведение работят интернисти с опит и висока квалификация.
  • Педиатрия – лечение на детски болести и заболявания при деца.
  • Неврологични заболявания – диагностика, медикаментозно лечение и хирургични операции на болести на нервната система.
  • Хирургия – тук се извършват рутинни и високоспециализирани операции на пациенти с всякакви заболявания.
  • Ортопедия и травмоталогия.
  • Акушерство и гинекология – установяване, прекъсване и проследяване на бременност, родилна помощ, гинекологични прегледи.
  • Физикална и рехабилитационна медицина.
  • Преданестезиологични консултации.
  • Учебен център за обучение на пациенти със захарен диабет.
Пациентите, които идват тук заради различни болки и оплаквания, могат да разчитат, че всички високоспециализирани медицински дейности се извършват в полза на пациенти и в посока на все по-качественото здравеопазване в Троян.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.