Маргарита Гецова - Психолог гр. Силистра

29251
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Маргарита Гецова е психолог в гр. Силистра, редовен член на Дружеството на психолозите в Република България (ДПРБ)  - членски номер: 1011. Има дългогодишен опит  в борбата с душевната болка, предизвикана от болест, сложна житейска ситуация, проблеми в семейството, междуличностни взаимоотношения или просто от липса на вяра и любов към себе си.

Що е то професионална психологична помощ?

Психологическата работа е процес на целенасочена работа за преодоляване на емоционалното и психологическо страдание на личността. Тя цели да допринесе за общото усещане за благополучие и за способността ни да овладяваме живота си по-ефективно, като по този начин повлиява положително върху нашето душевно и физическо здраве. 

Защо трябва да потърся помощ?

Още от най-ранна детска възраст всички ние сме несъзнателно програмирани. В хода на живота, тези програми работят на подсъзнателно ниво и в трудни ситуации от тях се  формират навиците ни за мислене и поведение. В последствие, на много хора им става трудно да живеят в хармония със себе си и с другите, а вече формираното и обусловено поведение се пречупва с много усилия. Това налага необходимостта от професионална помощ, посредством която да бъдат разнищени усложнените ни умствено-емоционални проблеми, за да можем да продължим живота си без страдание и да заживеем в хармония първо със себе си, а след това и с другите. 

Защо да избера този специалист?

В трудните житейски ситуации е необходима точна, обективна и най-вече професионална оценка на проблема от страни. Чрез избора си на този специалист, всеки нуждаещ се ще получи професионално компетентна помощ и подкрепа, за да открие и активира собствените си ресурси, чрез които да достигне и предприеме правилните стъпки за решение на проблема.   

Образование:  Бакалавър по психология; Магистър по „Психология и психопатология на развитието“.

Специализации:

  • Когнитивно – поведенческа психотерапия;
  • Клинична хипнотерапия;
  • Техники за емоционална свобода (ТЕС – Emotional Freedom Technigues);
  • Пренареждане на матрицата (Matrix Reinprinting with EFT);

Професионално ниво:

  • Когнитивно – поведенчески терапевт
  • Майстор практик по ТЕС
  • Клиничен хипнотерапевт

Работи с възрастни.

Консултациите се осъществяват само с предварително записване по телефона.

Тел. за контакти:  0878 953 262; 0889 000 639

E- mail: m.getsova@gmail.com

Адрес: гр. Силистра, ул. „Любен Каравелов“ 2а



До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.