Козметичен център КОКОНА

13889
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Медико-козметичен център Кокона отваря врати през 2011 г. и от тогава предлага на своите клиенти широка гама от висококачествени козметични и фризьорски услуги.
Екипът се състои високо квалифицирани специалисти доказали се като лидери в своята сфера. Само в козметичен център Кокона може да придобиете слънчев загар без солариум с американски спрей-тен.
Предлага се професионално гримиране за ежедневна, дневна или вечерна употреба, а също и за специални – тържествени случаи или ревюта. Продуктите са проверени, индивидуално подбрани и дерматологично тествани, трайни са и с най-добро качество. Специалистите се съобразяват с типа клиент, неговата визия, професия и изисквания.
В центъра се изготвят индивидуални отслабващи програми.
Предлагат се терапии с COLLIN -продукти за всяка възраст и всеки тип кожа. Разработени специфични и базисни терапии, имащи за цел превенция и запазване на вашата красота и добро самочувствие. Използват се нови революционни технологии за чиста, здрава и млада кожа.
Каталогът на козметичния център е изключително разнообразен и включва всички актуални и търсени козметични терапии.
Предлага се НОКТОПЛАСТИКА-"FIBERGLASS".

НОВО В КОЗМЕТИЧЕН ЦЕНТЪР"КОКОНА"!
Погрижете се за здравето и самочувствието си
с апарата "ЛИМФОМЕД"!
"Лимфомед"е предназначен за:
- възстановяване след инсулт
- лечение на Фациалис
- активизиране на храносмилателната система
- отстраняване на отоци
- регулиране на наднормено тегло
- намаляване на телесно тегло
- засилване на имунната система
- премахване на стрии, бричове и целулит
- облекчаване на болки и целенасочена терапия против ишиалгия
- стягане на лицевата мускулатура и кожа
- стягане на гръдната, коремната и гръбначната мускулатура

 

 Д-р Елеонора Валянова – специалист  по естетична дерматология в „Хил клиник” София.


филъри,
ботокс,
плазмотеапия,
мезоконци,
третиране на лице и целулит
с мезотерапия.          

С помощта на дерматолога на Хил клиник, д-р Елеонора Валянова, можете да спрете да се притеснявате от несъвършенствата по лицето и тялото си!
Предварително записване на тел.056/840 576 и 0888/446 833


До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.