Д-р Янко Михайлов - Хирург и Съдов хирург гр. Перник

11571
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Янко Александров Михайлов е специалист по хирургия
Практикува в гр. Перник.
Oбразование:
Образователно-квалификационна степен магистър по медицина към Медицински университет София – 1996 г.
Придобита специалност по обща хирургия – 2004 г.

Специализации и квалификации:
От 2014 г., след успешно положен изпит е зачислен като специализант по съдова хирургия към Клиника по Съдова хирургия на Национална кардиологична болница.
Проведени курсове по лапароскопска хирургия в Германия и Австрия през 2015-2016 г.
Клинични интереси:
Подчертан интерес към спешните състояния при остра артерилна недостатъчност на висцералното кръвообръщение, както и артериални реконструкции на абдоминална аорта и клоновете й.
Научни изяви:
Участия в български и международни научни форуми.
Членство в научни дружества:
Член на Българско Хирургично Дружество; Българско национално дружество по съдова и едноваскуларна хирургия и ангиология БНДСЕХА.
Владее немски и английски език.
Приема пациенти също и в:
ДКЦ "Св.София" в град София, ж.к. Люлин

тел.: 0888000580; 0895551659
УМБАЛСМ Пирогов- ПЪРВАВА ХИРУРГИЧНА КЛИНИКА гр. София

Национална кардиологична болница

Допълнителни контакти


гр. Перник, ул. Христо Смирненски Бл. 7, кабинети 2 и 3 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.