Д-р Янка Стойнова - Лекар акушер гинеколог гр. Хасково

10416
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доктор Янка Стойнова е лекар акушер гинеколог в град Хасково. Лекарят извършва в своя кабинет прегледи, диагностика и лечение на гинекологични заболявания.


Акушер гинеколог доктор Янка Стойнова град Хасково
Доктор Янка Стойнова е лекар акушер гинеколог, практикуващ своята дейност в град Хасково. Като лекар в областта на акушерството и гинекологията, Доктор Стойнова извършва:

  • гинекологични прегледи
  • женски консултации
  • проследяване на бременност
  • цитонамазка
  • диагностика и лечение на гинекологични заболявания
  • ехографски прегледи и други.
  • Гинекологични прегледи от Доктор Янка Стойнова Хасково

Като акушер гинеколог с дългогодишна практика, Доктор Стойнова препоръчва на всички девойки и жени, които водят редовен полов живот, поне веднъж на 6 месеца да си правят гинекологичени прегледи. Тези прегледи не са само профилактиката. Голяма част от жените, посещават своя гинеколог при болки, оплаквания или други неразположения. Гинекологичният преглед е безболезнен, а неговата продължителност не е повече от пет минути.
Лечение на гинекологични заболявания

Доктор Янка Стойнова извършва диагностика и лечение на гинекологични заболявания в своя личен кабинет в град Хасково. Най-често срещаните гинекологични заболявания са: бяло течение, кисти, инфекции, миоми, стерилитет и репродуктивни проблеми. Както всяко заболяване, така и гинекологичнoтo e лечимo, ако се установи навреме. За това Доктор Стойнова, съветва своите пациенти, редовно да посещават своят гинеколог.
Гинекологичен кабинет

Гинекологичният кабинет на Доктор Янка Стойнова се намира в град Хасково. Кабинетът на лекарят е оборудван със съвременна медицинска техника, която допринася за профилактични гинекологични прегледи, правилно диагностициране и навременно лечение на гинекологични заболявания. В своята работа, Доктор Стойнова се стреми да бъде полезна на своите пациенти, като постоянно прилага иновативни методи и техники. Акушер гинекологът редовно участва в специализирани конгреси и курсове в страната.
Работата като акушер гинеколог изисква много умения, знания, изключително голяма прецизност и богат опит.
ЕХОГРАФСКИ ПРЕГЛЕДИ:
Ехографския гинекологичен преглед при жените е безболезнен, траещ около 10-15 минути. С помощта на вагинален ехограф, добре се виждат яйчниците на пациента и тяхното състояние, лесно може да се установи бременност. Вагиналният ехограф се използва при изследване на органите в малкия таз, шийката на матката или при съмнения за проблемна бременност.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.