Д-р Татяна Михова - УНГ болести гр. Бургас

8363
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Татяна Михова е завършила Медицинска академия в София. Специализирала е УНГ и отоневрология в Медицинска академия в София. Тя е завършила Медицинска академия в София. Специализирала е УНГ и отоневрология в Медицинска академия в София. От 2007г се обучава в областта на хомеопатията, нетрадиционната медицина и рейки терапията.


УСЛУГИ

  • Прегледи и консултации при шум в ушите
  • Отоневрологично изследване
  • Консултации при световъртеж, намален слух
  • Слухопротезиране, Тимпанометрия и Аудиометрия
  • Консултация при трета сливица
  • Консултация при алергични пациенти

КОНТАКТИ
гр. Бургас, кв. Зорница, бл. 57, вх. А, каб. 3
тел. +359 56/ 862 288; +359 879 852 288.
Прием по НЗОК: сряда и петък: 15:00 – 18:00 ч.

гр. Бургас, ДКЦ 1, ул. Стефан Стамболов 73
тел. +359 56/ 810 571.
Всеки работен ден: 8:30-14:00 ч.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.