Д-р Станка Андонова – Специалист гастроентеролог

9306
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ



Доктор Станка Андонова е гастроентеролог, практикуващ в град Добрич. В своя съвременно оборудван гастроентерологичен кабинет, тя извършва диагностика и лечение на заболявания, засягащи:
  • стомашно-чревния тракт
  • черния дроб
  • жлъчката
  • панкреаса
Доктор Андонова е и специалист по вътрешни болести и диететика. На своите пациенти тя изготвя индивидуални хранителни режими, целящи да подобрят здравословното им състояние и да повлияят на лечението на редица заболявания на стомаха.
Доктор Станка Андонова е с дългогодишен опит в областта на гастроентерологията. Тя има индивидуално отношение към пациентите посещаващи кабинета и. В своята работа внимателно подбира методите за лечение на всеки болен, в съответствие с неговия организъм и степен на заболяването.




УСЛУГИ


  • Лечение на язва
В своя съвременно оборудван кабинет, тя извършва лечение на язва на стомаха и дванадесетопръстника.
Язвата представлява ерозия на лигавицата на стомаха или на първата част на тънките черва (дванадесетопръстника). Основните фактори повишаващи рисковете от възникване на заболяването са:
  • пиенето на много алкохол
  • честата употреба на аспирин, ибупрофен, напроксен или други нестероидни противовъзпалителни средства
  • тютюнопушене
Симптомите, проявяващи се при появата на язвата са болка, гадене, глад непосредствено след хранене, кръв в изпражненията.
За лечението на заболяването Доктор Станка Андонова използва медикаменти, билки и индивидуално изготвен хранителен режим.
  • Лечение на цироза
Разполага със съвременно оборудван кабинет в град Добрич, в който извършва лечение на цироза на черния дроб.
Цирозата на черния дроб е хронично заболяване, при което клетките на органа се заместват от не функционална тъкан. Това се получава в резултат на увреждане от различни фактори, като алкохол, вирусен или автоимунен хепатит или друго заболяване свързано с наднормено акумулиране на желязо и мед в организма.
Доктор Станка Андонова използва комплексно лечение на цироза на черния дроб. То включва изготвяне и стриктно спазване на специална диета, отказване от всякакъв алкохол и прием на медикаменти.

КОНТАКТИ



Д-р Станка Андонова – Специалист гастроентеролог
Адрес: гр. Добрич, ул. Захари Стоянов 14
Моб.тел.: 0888 035 960


До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.