Д-р Росица Йонкова – Стоматолог гр. Варна

9741
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Росица Йонкова е дентален лекар и специалист по обща дентална медицина. Завършва стоматология през 1992 г. в Медицински университет – Пловдив и придобива специалист по обща дентална медицина от 1998 г. в МУ София. Има дългогодишен опит в областта на зъболечението и спешната стоматологична помощ.

Работи със здравна каса. Кабинетът разполага със съвременно оборудване и предлага възможност за стоматологична рентгенография и лазерна терапия.

Нашата цел е осигуряване на качествено лечение и стоматологична естетика, основани преди всичко на информираност и превенцията на стоматологичните заболявания, ефективна терапия и навременна оперативна намеса, когато такава е необходима, като се стараем всичко това да става в подходяща и спокойна обстановка, без никакъв или с минимален стрес за нашите пациенти.

Услуги

Амбулатория за индивидуална практика за първична дентална помощ – Доктор Росица Йонкова предлага

- Първоначален преглед, консултация, персонални предписания за профилактика, съставяне план за лечение;
- Оформяне и поддържане на дентално досие на пациента;
- Рентгеново заснемане;
- Лeчeниe нa зaбoлявaния на устната кухина, заболявания на венците;
- Лечение на кариес и пулпит;
- Лечение при зъбен гранулом;
- Интервенция и лечение при абсцес и акутни (остри и спешни) състояния;
- Кореново лечение; ендодонтия
- Естетична стоматология и протезиране;
- Физиотерапия
- Изpaбoтвaнe нa пpoтeзи, мocтoвe и ĸopoни от металокерамика, такива от благороден метал и безметални конструкции;
- Обтурации (плoмбиране на зъб след лечение);
- Пoчиcтвaнe нa зъбнa плaĸa (зъбен камък) c yлтpaзвyĸ и aqua care
- Лeчeниe и профилактика нa пepoдoнтит и парадонтит;
- Екстракция (Извaждaнe) нa зъб;
- Други стоматологични услуги и процедури.

Работен график :

Понеделник, Сряда и Петък от 07:00ч до 13:00ч
Вторник и Четвъртък от 14:00 до 20:00ч

Допълнителни контакти


гр. Варна ул. Ген. Колев 8 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.