Д-р Николай Ненов - Ортопед гр. Русе

29561
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доктор Николай Ненов е специалист ортопед-травматолог, практикуващ в град Русе.

Извършва прегледи, диагностика и лечение на пациенти с ортопедични заболявания.

Д-р Николай Ненов е специалист ортопед – травматолог, занимаващ се с лечение на травми и заболявания на опорно-двигателния апарат. Част от причините на потърсите помощта на специалиста са: болки в ставите, навяхване, травма от спортуване, счупване на кост. Специалистът ортопед лекува аномалии на развитието, дегенеративни и възпалителни състояния, вродени малформации на крайниците, тумори и други заболявания.

Клинични прегледи на тазобедрените стави, коленете и други части от тялото.

За да бъде точно поставена диагноза е необходимо да
се направят допълнителни изследвания като: биохимично изследване на елементите и рентгенография.

Доктор Ненов извършва следните ортопедични услуги:

  • Ортопедична травматология
    - Ендоскопска ортопедия
    - Преглед на пациенти със спортни травми
    - Сухожилна и мускулна пластика
    - Ендопротезиране на тазобедрена и колянна става
    - Корекции на вродени аномалии на опорно – двигателният апарат

Работно време
Понеделник до петък от 13 до 18ч

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.