д-р Недялко Драголов - Дерматолог- гр. Бургас

23111
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Недялко Драголов е специалист дерматолог, роден в гр. Бургас. Завършва с отличен успех ВМИ гр. Варна през 1990 г. През 1991 г. постъпва като офицер-военен лекар в Българската армия. По време на службата си специализира дермато-венерология във Военно-медицинска академия - Кожна клиника при ген. майор проф.Стоян Тонев. Придобива специалност по кожно-венерически болести през 1995 г. От 1996 г. работи във Военна болница гр. Бургас, където достига до длъжност началник кожно отделение и се уволнява през 2001 г. с чин - майор.
Военната служба му дава възможност за контакти с водещи специалисти в медицината и работа с иновативни технологии. През 2004 г. завършва магистърска степен по здравен мениджмънт и стига до извода, че е време да приложи наученото в годините за благото на съгражданите си в собствено лечебно заведение. Това предопределя създаването на "МИРАБЕЛ".
Д-р Недялко Драголов е член на Българското дерматологично дружество, член е на Сдружението на частнопрактикуващите дерматолози, членува в ЕАDV(Европейска Асоциация по дермато-венерология),членува в Американската Асоциация по дермато-венерология.

Дейности:

- преди преглед - препоръки към пациента
- първичен и контролен преглед - документи за пациента
- клинична дерматология
- венерология
- естетична медицина
- плазмолифтинг
Работно време:
понеделник 10.00 - 18.00
вторник 10.00 - 18.00
сряда 11.00 - 19.00
четвъртък 10.00 - 18.00
петък 11.00 - 19.00
събота с предварително записан час
неделя почивен ден

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.