Д-р Недялко Величков Недялков - стоматолог Шумен

5464
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Недялко Величков Недялков е завършил Обща стоматология, квалификация по Лазерна Дентална Медицина във Виена - Австрия и Лазерна Акупунктура. Кабинетът предлага приятна обстановка, най-новите методи за Вашето лечение и висококачествени материали. Можете да се възползвате от услугите, покривани изцяло или частично от националната здравноосигурителна каса.
Дейности:
- Лечебна и профилактична стоматология
- Лечение на кариеси и техните усложнения
- Лечение на коренови канали
- Шини за Бруксизъм
- Детска стоматология
- Почистване на зъбен камък
- Лечение на венци
- Plasmolifting
- Филъри
- Ботокс
- Растежни фактори
- Екстракции на зъби, вкл. затруднени екстракции
- Силанизиране
- Металокерамика, Металопластмаса
- Цирконий (циркониев диоксид)
- Прескерамика (сицилиев дисиликат)
- Фасети
- Пинлеи
- Инлеи
- Овърлеи
- Стъкленоопорна система ZX-27
- Протезни конструкции – снемаеми и неснемаеми - Bre. flex, Bre. Crystal, Bio dentaplast, Моделнолети протези, глазфибровлакна-Stick Tech
Предлагаме имплантати система: ANKYLOS, Neo Biotech.
Нискоенергиен лазер LLLT -class 2 за лазерна акупунктура.
Високоенергиен лазер HLLT клас 4
РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник - Петък 11:00 - 19:00 часа
Събота Почивен ден
Неделя Почивен ден

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.