Д-р Мария Джарова - очни болести Пловдив

5991
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Мария Костадинова Джарова е специалист по Очни болести и притежава следните сертификати:


  1. Лазертерапия в офталмология - лазертерапия за пластично-възстановителни операции на клепачите и орбитата, за витреална хирургия и отлепване на ретината, за трансплантация на роговици.
  2. Изобразителни методи в офталмологията - ФА (флоуресцинова ангиография от Медицинския университет в София), ОСТ, ехография.

Д-р Мария Джарова работи в отделението по очни болести в МБАЛ Централ Хоспитал от 2014 г, а преди това практикува в Медицински център-1 Пловдив. Завършва медицина в Медицинския университет в Пловдив през 2003 г. Специалност по очни болести придобива през 2010 г.
Специализации и следдипломни квалификации в областта на офталмологията:
  • през 2008 г. в Прага, Чехия по диагностика и лечение на диабетна ретинопатия
  • през 2008 г. в Амстердам, Холандия по болести на роговичната и очна повърхност
  • през 2009 г. в Женева, Швейцария по диагностика и лечение на глаукома
  • през 2010 г. при проф. Франц Холц от Медицинския университет в Бон, Германия
Д-р Джарова има интереси в областта на медикъл ретинатазаден очен сегмент и контактната корекция на зрението.
Понеделник 9:30 - 12:00
Вторник 11:00 - 13:30
Сряда 10:30 - 13:30
Четвъртък -
Петък 10:30 - 13:00

Прием след предварително записване на
тел. 032 644 633 и 032 990 007

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.