Д-р Иван Казмин – ревматолог гр. Бургас

41857
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Иван Казмин завършва хуманна медицина през 1982 година в Медицинска академия – София.

Специалист по вътрешни болести от 1989 и по ревматология от 2001 година.

Началник на отделение по ревматология към МБАЛ Бургас АД - бул. “Стефан Стамболов” №73.

Сертифициран за ултразвуково изследване на мускулно-скелетна система и за клинична костна дензитометрия (измерване на костна плътност). Притежава практически умения по мануална терапия на гръбначен стълб и периферни стави.

Член на Българското научно дружество по ревматология.

Като ревматолог, д-р Казмин провежда консултации за диагностика и лечение на възпалителни, дегенеративни и обменни заболявания на костите, ставите, мускулите, сухожилията, гръбначния стълб и системни заболявания на съединителната тъкан, като например системен лупус, прогресираща системна склероза, болест на Рейно и др.

ДЕЙНОСТ

Лечение на заболявания свързани с:

  • кости
  • стави
  • мускули
  • гръбначен стълб и съединителната тъкан
  • ехография на стави
  • мускули и сухожилия
  • измерване на костна плътност с американски ДХА апарат
  • наместване на гръбначен стълб
  • околоставни и вътреставни инжекции
  • издаване на протоколи за лечение на ревматологични заболявания с биологични средства.

Има договор с НЗОК за издаване протоколи за биологично лечение.

Д-р Казмин приема всеки вторник и четвъртък от 14:30 до 19:00 с предварително записан час в г-р Бургас, ж.к. “Славейков”, бл. 153, партер, Здравен център “Надежда”, кабинет №3.

За записване на час се обадете на тел. 0988 975 012.

Д-р Казмин приема всеки понеделник и всяка сряда от 14:30 до 18:30 с предварително записан час в гр. Бургас, ж.к. Зорница, МБАЛ "Д-р Маджуров" /до бл. 15/, кабинет 8

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.