Д-р Димитър Петров - офталмолог гр. София

21971
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Завършил е медицина през 1991 год. във ВМИ-Стара Загора. През 1997 год. е придобил специалност очни болести.


В МБАЛ „Света София” работи още от създаването на болницата през 2006 год.
Работил е като асистент в Очна клиника при Тракийски Университет-Стара Загора, Главен асистент в УМБАЛ „Света Анна”-София и Старши ординатор в МЦ за зрение „Акад.К.Пашев”.
Преминал е 14 квалификационни курса, по-голяма част от които в чужбина – Париж, Тюбинген, Мюнхен, Солун, Прага, Букурещ. Има 47 научни публикации. Ежегодно е лектор в курсове за следдипломна квалификация.
Член е на European Society of Retina Specialists, Български лекарски съюз, Съюз на очните лекари в България, Българско дружество по офталмология.
Предварителни записвания на тел.: 02 818 46 23 

КОНТАКТИ

 

Тел.: 0888 53 08 38


МБАЛ Св. София - Клиника по офталмология
София, бул. България 104
Прием: Платен

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.