Д-р Диана Дянкова – Кожни болести и Козметична дерматология гр. Русе

33021
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Диана Дянкова е завършила медицинско образование в Медицински Университет – София. Има призната специалност по Кожни и венерически болести и поредица от следдипломни специализации в различни области на дерматологията – микология, криотерапия, лазерите в дерматологията, медицинска козметика и курсове по приложение на Химичен пилинг, Ботокс, Дермални филъри, Мезотерапия със сертификати за правоспособност. Квалификацията си поддържа и чрез посещение на национални и международни конференции и конгреси по специалността.


§ Член на Българското дерматологично дружество
§ Член на Европейската Академия по Дерматология и Венерология – EADV
§ Член на сдружението на частнопрактикуващите дерматолози в България
§ Член на българското сдружение по естетична дерматология
Д-р Дянкова е дългогодишен Началник на Кожно отделение в гр.Русе до момента за закриването му.
Кабинетът е разкрит с цел да помага на хората с кожни заболявания, като предлага също и редица естетични процедури.
Кабинетът се намира в центъра на гр. Русе, на ул. Мостова – 18, в близост до цетралния офис на Енерго-про (Енергото), което е лесен ориентир за жителите на града. Разположението му е както централно, така и дискретно за който търси такъв вид удобство. В кабинета в спокойна обстановка на доверие се води диалог за проблемите на болните.
Кабинетът е собственост и в него работи Д-р Диана Дянкова, специалист по кожни и венерически болести.
В кабинета си Д-р Дянкова извършва:
Прегледи и лечение на болести на кожа, нокти, лигавици, косми (при деца и възрастни)
Лечение на болести, предавани по полов път
Криотерапия (лечение с течен азот) – отстраняване на мазоли, брадавици, кожни израстъци
Електрокоагулация на кожни образувания
Ботокс против мимически бръчки
Дермални филъри (пълнители) с хиалуронова киселина за попълване на бръчки – за контур и обем
Мезотерапия на лице и шия за кожна хидратация и подмладяване
Химически пилинг против акне, повърхностни пигментации, фини бръчки и белези
КОНТАКТИ
Адрес: гр. Русе, ул. Мостова 18
Телефон: 0888 332 293
E-mail: derm54@abv.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.