Д-р Георги Илиев - Протетична и естетична дентална медицина София, Враца

6826
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Георги Илиев е преподавател към Катедра “Протетична Дентална Медицина“, Факултет по Дентална медицина, София. През 2009г. д-р Георги Илиев придобива специалност по Протетична Дентална Медицина.
По време на преподавателската си дейност Д-р Георги Илиев е автор на учебен филм “Определяне на централна позиция на долна челюст” в екип с колеги. Участва в написването на практически ръководства по Пропедевтика и по Клиника на Протетичната Дентална Медицина. Автор е на редица статии в сферата на естетичната дентална медицина. През 2013г. гостува като лектор по програма Еразъм във CEU Universidad Cardinal Herrera, Валенсия, Испания.
Д-р Илиев е акредитиран лектор към Български Зъболекарски Съюз (БЗС) на тема “Порцеланови фасети – клиничен протокол”. Лекцията е посрещната с огромен интерес сред колегите от цялата страна. Награден със Сребърна значка на Плевенска Районна Колегия. Награден е още с почетна грамота и плакета за цялостен принос в обучението по дентална медицина в България, заедно с други колеги преподаватели на 70 годишнината на Факултет по Дентална Медицина, София. Д-р Илиев e лектор на Sofia Dental Meeting. Той провежда клинични демнострации практически курсове за порцеланови фасети от 2010г. Член е на Българското Научно Дружество по Дентална Медицина.
Д-р Георги Илиев посещава множество лекции и курсове в областта на естетическото зъбопротезиране и изцяло керамични конструкции у нас и в чужбина. Преминава обучение в Study CLUB Glip Gurel and Marcelo Calamita “THE OTHER FACE OF ESTHETIC DENTISTRY: INTEGRATING FUNCTIONAL TREATMENT PLANNING INTO SMILE DESIGN”.Най-новите научни интереси на Д-р Илиев са насочени в областта на Порцелановите фасети и Smile Design.
Услуги:
1. Лечение на зъбният кариес и поставяне на обтурации
2. Лечение на заболявания на зъбната пулпа: пулпит, периодонтит (гангрена, гранулом, гнойна торбичка на корена)
3. Възстановяване на разрушени зъби
4. Клинича орална хигиена
5. Шиниране на разклатени зъби с увреден пародонт с гласфибровлакна, снемаеми и неснемаеми шини
6. Протезиране
7. Избелване на зъби
8. Хирургия
9. Имплантология
10. Ортодонтия
Адрес: Ул. Цар Обединител №7
тел: 0895 878 238; 0887 878 238
Адрес: Бул. Г. Софийски №1
тел: 0898 878 238; 0887 878 238

Допълнителни контакти

гр. Враца, ул. Цар Обединител 7 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.