Д-р Галина Калушева - хомеопат гр. Варна

34872
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Фина настройка на организма според законите на Природата!
Хомеопатията не лекува отделно физическите, емоционалните и психическите оплаквания, а ги разглежда като свързани аспекти на едно цялостно страдание. Всяко оплакване е проявление на езика на нашето същество, чрез който ни показва от кое единствено лекарство има нужда в конкретния момент.
 д-р Галина Калушеа, магистър-хомеопат!
Първоначалното хомеопатично интервю при специалистът д-р Галина Калушева ще открие проблематичните моменти в миналото, довели до пораждането на блокажи в психика, емоции и тяло. Нужен е дългогодишен опит, за да се определи ЕДИНСТВЕНОТО хомеопатично лекарство, което действа на всички тези жизнени нива.
Д-р Калушева фино настройва хармонията според природните закони, за да се възроди отново здравето напълно. Нискоконцентриран разтвор - само няколко молекули от добре познато вещество, предизвиква позитивна реакция за справяне със заболяването. Забрави за шепите с лекарства, които облекчават симптомите като те тровят, но не лекуват самата болест!

Край на хроничното зацикляне болка-хапче-болка-хапче!

Показания за хомеопатично лечение:

  •     Профилактика и превенция, стимулиране и изграждане на имунитета, възстановяване на силите на организма.
  •     Бременност, кърмене, Пуберитет, Климакс,
  •     Състояния след уплаха, скръб, силен гняв, депресии, стресови ситуации в житейски ситуации
  •     Физически травми, Остри заболявания от всеки тип- грип, ангина, бронхит, дископатии, бъбречни заболявания, гастрит,
  •     Хронични заболявания: алергии, кожни проблеми, сенна хрема, артрити, неврози, депресии, храносмилателни разстройства, астма, синузити.

SENSITIV IMAGO AUDIT е модерен, високотехнологичен апарат за интегрален анализ на състоянието на здравето у човека към настоящия момент на принципа на биорезонанс.

В основата на метода Сенситив Имаго  (Sensitiv Imago) лежат научни разработки и теоретични изчисления за вълновата природа на намиращите се около нас биологични обекти. Вълните, които ни заобикалят, се различават една от друга по своите характеристики.

Живата клетка на биологичния обект има своя честота на вълната, а у болната клетка тази честота е променена. Всяко лечебно (лекарствено) средство също се характеризира със своя честота на вълната. В компютърна диагностика Сенситив Имаго (Sensitiv Imago) тези характеристики са записани.

Апаратът засича патологичните изменения в тъканите и костите ни, като ги сравнява с предварително записана еталонна информация на нормално функциониращи клетки и показва най-близкия патологичен процес или тенденция към неговото възникване в нашия организъм.

Диагностиката чрез този апарат дава сравнително точни резултати (до 98%). Особеното при нея е, че може да се улови състояние в орган или в целия организъм, което е в началото на своя патологичен процес, за който все още не са налични клинични симптоми (болка, усещане, неразположение, дискомфорт, слабост и т.н.). Това е една огромна крачка напред в съвременната медицина, тъй като по този начин се изпреварва болестта и при адекватни медицински мерки може да се избегне или забави развитието й. 

  • състояние на имунна система, ендокринна система.
  • наличие на вирусно, бактериално, микотично, паразитно натоварване на организма, локализация на патогенни микроорганизми в органите.
  • геопатогенно, радиационно и електромагнитно натоварване на организма.
  • натоварване с тежки метали.
  • натоварване с токсини.
  • наличие на дисбактериоза.
  • алкално-киселинен баланс.
  • алергично натоварване и алергени.
  • степен на значимост на психологичните проблеми в наличния резерв на адаптация, психоемоционалното състояние, наличие на стрес и блокажи.
  • Sensitiv Imago Audit има възможност за създаване на програма АНТИЗАВИСИМОСТИ, която включва в себе си програма за отказване на тютюнопушене , а също така може да се създаде индивидуална програма за отказване на алкохол.

 Противопоказания:

  • Абсолютни противопоказания за провеждане на диагностиката: имате кардиостимулатор (пейсмейкър), имате болест на Паркинсон и използвате генератор на честоти, бременна сте в първите 3 месеца, имате трансплантирани органи – до 3 години след трансплантацията и трансплантирана кожа – до 1 година след трансплантацията. В тези случаи не може да се направи биорезонансна диагностика!
  • Относителни противопоказания: страдате от психични заболявания (шизофрения), епилепсия, непоносимост към електрически ток. В тези случаи е възможно да се направи диагностика по преценка на лекаря!

Изисквания преди изследването:

  • Ако е възможно 3 дни преди диагностиката, не приемайте лекарства и хранителни добавки, освен лекарствата, които не могат да се спрат (например за лечение на високо кръвно налягане, бронхиална астма, хормоно-заместителна терапия и други медикаменти, които са жизнено необходими).
  • Да са минали поне два часа от последния хранителен прием (също без кафе и газирани напитки);
  • Жените в месечен цикъл да изчакат докато приключи;
  • При деца – поне на 5-6 г. и ако може да стоят спокойно, тъй като движението спира работата на уреда;
  • Да се изключи мобилният телефон и други електронни устройства;
  • Да се свалят всички метални бижута и предмети по дрехите (подходящо е облекло, без метални копчета, ципове и катарами).
  • Не приемайте тонизиращи напитки 3 часа преди диагностиката.

Как се извършва изследването:

Преди да се стартира диагностичния процес, пациентът  поставя двете си ръце върху сензорна плоча. На главата му се поставят „слушалки“. По този начин апаратът може да изследва данни, получени от кожата, от звуковите вълни и да изследва цялостната енергия (аурата) на пациента.
Липсват неприятни усещания или болка, няма никакъв дискомфорт, с изключение на изискването за неподвижност по време на изследването, за да се поддържа непрекъснат контакт с всички сензори. Това, обаче, не е „скучно чакане“, тъй като по време на диагностиката, компютърна програма показва графично изображение на органите, върху които се наслагват маркери по скалата на Реквег. 

Как лекува апаратът SENSITIV IMAGO:

Два са начините на директно въздействие:

  • Честотна компенсация Апаратът въздейства на организма да подобри и възстанови компенсаторните му реакции (Метод на честотно-вълнова корекция). По време на процедурата, въздействието е в подкорието на мозъка. Формира се образ на ЗДРАВЕ в ниво „подкорие“. Този метод помага бързо да се намали острото сътояние или болка. По този начин се ускорява процесът на оздравяване.
  • Биорезонансна терапия– Метод на директно въздействие върху патологичните електромагнитни колебания до достигане на нормалните нива. При този метод въздействието е по-дълбоко и ефективно, но са необходими повече процедури (до 10).

Индиректно, чрез апарата SENSITIV IMAGO може да бъде лекуван пациента по три начина:

  • Тестванена вече назначено лекарство за ползата му върху здравето (Вегето тест).
  • Зарежданена информационни препарати (спектронозоди) за лечение, чрез „обърната вълнова енергия“, която разрушава откритите бактерии, вируси и други причинители.
  • Зарежданена физиологичен спектронозод – върху определена матрица (вода, спирт, захар) се задава информация на здрав орган, която в рамките на 10-тина дни въвежда в норма честотно-вълновата характеристика на болния орган или система.

Работно време на кабинета:
понеделник и сряда от 9 до 13
вторник, четвъртък, петък от 14 до 19ч
За записване на час: 052/555 641; 0878 80 83 08
Личен телефон - 0889 31 54 57

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.