Д-р Веска Василева - Стоматолог гр. Пловдив

11390
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Веска Василева е родена през 1971г. в Пловдив. Завършва немска езикова гимназия ЕСПУ “Г.Кирков“ в родния си град 1990г. Владее руски, немски и английски езици.
Стоматология изучава в Медицински Университет-Пловдив и завършва образованието си с отличие през 1996г. Трудовият й път стартира непосредствено след дипломирането й. Работи в частен кабинет и в държавен кабинет. Първата си лична практика открива през 1999г. Занимава се дълги години с водене “pro bono“ курсове за бременни и млади родители с цел издигане здравната култура на българина въобще. Пише статии за много медицински издания и участва в радио предавания на интересни и болезнени теми в сферата на зъболечението. Продължава образованието си както в Германия, Швейцария, Израел, така и в България на следдипломни специализации .
Основните й интереси се позиционират в областта на естетичните възтановявания и ендодонтията. Разширява практиката си и 2010г., открива нова клиника “Зъболечение Д-р Василева“. Междувременно изучава Психология в Пловдивски Университет и Медицински мениджмънт в МУ–Пловдив, който завършва през 2012г.
Дентална клиника „Д-р Василева“ стартира своята практика през 1998 година в Пловдив, България. Вече 15 години пациентите намират тук професионално и компетентно обслужване с висококачествени материали, иновативно дентално оборудване и висококвалифициран екип от дентални лекари и асистенти. В Дентална клиника „Д-р Василева“ не се прави компромис по отношение на здравето, естетиката, биологичността и функционалността.
Като мениджър, Д-р Василева се гордее с прекрасния екип, създаден през годините: високо мотивирани специалисти, усърдни в поставянето на все по-високи цели в професията. Като стоматолог, тя е удовлетворена от многото доволни пациенти и стотиците решени случаи. Като човек е благодарна за хилядите мигове на вдъхновение и щастие от реализирани мечти и сбъднати мениджърски и професионални решения.

УСЛУГИ:
* Естетична медицина
* Дентална имплантология
* Лазерна стоматология
* Орална хирургия
* Пародонтология и орална хигиена
* Ендодонтия и кариесология
* Детска стоматология
* Извличане на стволови клетки

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.