Д-р Велислав Георгиев - Диетолог, Специалист хранене и диетика, гр. София

21477
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Завършва Медицинска Академия – София през 1993 г.,Работи като

общопрактикуващ лекар от 1995г.От 2003 г . насочва интересите си към науката диететика и диетология , клинична хомеопатия и аюрведа.

 

Има призната медицинска специалност по '' Хранене и диететика'',като специализира

в Медицински Университет – София, Катедра ''Хигиена, Медицинска екология и Хранене''

 

 Двугодичен курс за лекари по Клинична хомеопатия към Центъра за обучение и практикуване на Клинична хомеопатия- София и приравнен изпит с диплом от

Centre d'Enseignement et de  Developpement de l'Hоmeopathie – PARIS,FRANCE/Париж – Франция/.

 

 Индивидуално обучение и курспове по Аюрведа – аюрведично хранене в Бангалор, Индия , в Германия и България .Приложение в практиката при изготвяне на индивидуални хранителни режими относно препоръчани храни и добре съвместими храни.

 

Участва периодично в  международни конференции и конгреси по Хранене и Диететика в страната и чужбина – например :IUNS 2013  Гренада – Испания , FENS 2015 Берлин – Германия ,  ЕСО – 2018 Виена, IUNS 2019 Дъблин – Ирландия и други периодични участия в курсове по следдипломна квалификация и конгреси както по хранене и диететика така  и по гастроентерология и ендокринология.Член е на управителния съвет на Българското дружество по Хранене и  Диететика .

 

В лекарската си практиката прилага методите на холистичната и функционална медицина, изготвя индивидуални хранителни режими   за лечение на метаболитни заболявания ,  затлъстяване , диабет тип 2 , метаболитен синдром , хиперлипидемии , артериална хипертония , хиперурикемия и подагра , хранителни разстройства. Лечебно хранене при стомашно – чревни , чернодробни заболявания , онкологични заболявания , хронична бъбречна недостатъчност , заболявния на сърдечно и съдовата система и др. 

.


vgNsn_1



До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.