Д-р Александър Желязов - Зъболекар гр. Асеновград

11787
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

 


Д-р Александър Желязов е зъболекар от Асеновград, в чийто дентален център се предлага комплексна стоматологична помощ, зъболечение и превенция на болести по зъбите и устната кухина.


Подарете си здраве и красива усмивка
- Комплексно стоматологично обслужване
- Фотополимери
- Естетично зъбопротезиране
- Ултразвук
- Индивидуална консултация
- Договор с Националната здравноосигурителна каса
- Модерно оборудване
Лечение на кариес и усложненията му
Минимално инвазивно лечение на кариес с EMS AIR-FLOW® PREP K1 MAX
без анестезия
без неприятен звук и неприятна миризма
без болка
без кървене
Избелване на зъби
Преди всяка процедура по избелване на зъбите се премахва зъбният камък, плака и налепи по зъбите. Камъка се се премахва с ултразвукова техника. Премахването на плаката и налепите по зъбите се извършва с с EMS AIR-FLOW® S1
Естетично зъбопротезиране
Ортопедично лечение на дефектите на зъбните коронки
На ортопедично лечение подлежат дефектите на зъбните коронки, дължащи се най-често на кариеса и неговите усложнения, на механични и други увреждания /счупване, ерозия, изтриване/. Показание за лечение съществува още при коронки с неправилна форма, големина, разположение и цвят.
Ортопедично лечение със снемаеми зъбни протези
Подвижните /снемаеми/ протези представляват универсално лечебно средство при отстраняване на дефектите на зъбните редици.
Показания за такива протези съществуват в повечето случаи когато разстоянието между наличните зъби е голямо, зъбодържащият им апарат е в незадоволително състояние, а мостови протези са противопоказани.
Кабинетът разполага със съвременни обтуровъчни материали.
- Ендодонтско лечение на зъби
- Пулпит
- Периодонтит
- Поставяне на импланти
- Орална имплантология
- Оралната имплантология /присаждане на чужди тела в устната кухина/ използува хирургично-ортопедични методи за лечение на дефекти на зъбните редици и обеззъбени челюсти посредством имплантати-протези.
- Амбулаторна хирургия
- Пародонтология
- Възпаление на венците /Гингивит/
- Пародонтит
- Рентгенова диагностика
- Високочестотен рентгенов апарат на фирмата Kodak.
- Благодарение на използването на цифров сензор (RVG) облъчването е 10 пъти по-малко в сравнение с обикновените рентгенови снимки.

Записване на час за преглед

От понеделник до петък
от 09:00 до 12:00 и от 15:00 до 18:00
Събота - от 09:00 до 12:00

Детска стоматология

Ендодонтия

Ортодонтия

Орална хирургия

На следната дата:
Данни за контакт:

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.