Дом за стари хора Слънчев дом - Здраве с. Дичин

23749
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Дом за стари хора Слънчев дом - Здраве се намира в Централна Северна България, в с.Дичин, общ.Велико Търново. Мястото на дома е избрано неслучайно - селото е тихо, спокойно, разположено на левия бряг на р.Росица, с разнообразна и красива природа. Успяхме да създадем едно приветливо и уютно място, където всеки може да се почувства като у дома. В нашия старчески дом се отнасяме с внимание и уважение към възрастните хора, като им осигуряваме спокойствие и топлота! А на Вас гарантираме, че Вашите роднини ще се чувстват пълноценни и щастливи.
"Слънчев дом - Здраве" е реализиран с изцяло съвременни материали и средства. Домът осигурява на всички настанени лица спокойна и уютна обстановка в 5-етажна сграда,разположена сред парк от 9 дка с многогодишни борови и орехови дървета. Домът разполога с 30 просторни и слънчеви стаи с южно изложение, със собствен санитарен възел, тераса и телевизор. Във всяка стая има система за реакция при извънредни ситуации чрез натискане на паник-бутон.
За безопасността на настанените лица във всички помещения има монтирана противопожарна система,а в общите помещения на дома и около него видеонаблюдение.
В сградата е монтиран съвременен хидравличен, безшумен асансьор, който осигурява безпроблемен достъп до всички етажи и услуги в Дома.
Отоплението на дома е гарантирано, посредством два екологични котела на пелети, а наличието на топла вода е подсигурено чрез три независими начина на затопляне - на пелети,от слънчеви колектори и на ток.
В приземния етаж са обособени кухня, просторна столова, пералня, сушилня, котелно и складови помещения. На мансардния етаж е разположена голямата дневна и четири прилежащи помещения за занимания по интереси, включително компютърна зала за връзка с близките.
Настаняване в една от 30-те чисто нови, слънчеви и просторни стаи на „Слънчев дом - Здраве“;
*4-кратно хранене,съобразено със здравословното състояние и предпочитанията на настанените лица;
*Възможност за самостоятелно приготвяне на храна, с помощ от личен асистент;
*Постоянно наблюдение от медицинско лице, ежедневно измерване на кръвно налягане и контролиран прием на предписани лекарства.
*Всекидневно хигиенно почистване на помещенията на настанените лица;
*Регулярна и извънредна смяна и пране на спалното бельо и облеклото на настанените лица;
*При необходимост, предоставяне на помощ от личен асистент при тоалет и къпане;
*Осигуряване на фризьорски, бръснарски и козметични услуги на настанените лица;
*Възможности за практикуване на различни лични интереси и хобита;
*Честване на лични и национални празници, организиране на екскурзии и посещения на културни мероприятия.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.