Дом за стари хора гр. София- Горна баня

30865
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Дом за стари хора Секвоя е разположен в квартал Горна баня, в уютна къща, с панорамен изглед към Витоша. Подържаната градина с много цветя и зеленина съзава у домувашите усещане близко до собствен дом и естествена атмосфера.
Квартал Горна баня е предпочитано място за живеене заради комуникативното си място и уникалната си природа. Благоприятният климат и балнеоложките дадености са добра предпоставка за организирането на социални дейности, свързани с грижата за стари хора. Изключително чистия въздух и взаимодействието на въздушните течения и всички особености на квартала, осигуряват мек полупланински климат и много слънчеви дни без мъгли, допринасящи за приятните усещания на всички гости на Дом за стари хора Секвоя.

Домът разполага с капацитет от 15 души. Сградата е с топлоизолация, PVC дограма и с газова система за отопление, както постоянна топла вода. За почивката и разнообразието на домуващите е създадена просторна дневна и удобна трапезария за хранене. Градината и голямата тераса на сградата дават възможност за отдих и разходка на чист въздух сред зеленината.

За максимално удобство на възрастните хора в Дом за стари хора Секвоя се стараем да създадем сигурна и приятна среда, която в максимална степен да се доближава до домашната, в която те често са свикнали да живеят.Нашата цел е да осигурим не просто качествени и професионални грижи на хората, но и да подобрим значително качеството им на живот. Осигуряването на медицински услуги, както и отличните санитарно-хигиенни условия в дома са нашата гордост, а храненето е съобразено с индивидуалните здравословни нужди на всеки гост.
RadkaKasheva14_srcset-large
Дом за стари хора Секвоя от години е символ на професионализъм, когато става дума за възрастни хора и грижата за тях. Осигуряването на пълен набор от грижи, нужни за всеки гост на дома е от съществено значение за нас, за да се чувстват добре както настанените, така и техните близки.
ПРЕДИМСТВА
Отлично отношение
Персоналът на "Дом за стари хора Секвоя" предлага ведро и усмихнато отношение към настанените гости, защото отлично осъзнаваме, че това е съществен фактор за развитието на нашата дейност и доброто мнение на хората, пребиваващи тук и техните роднини, които желаят да осигурят най-доброто такова за своите близки.
Разумни цени
Цените за настаняване в "Дом за стари хора Секвоя" са изключително ниски в сравнение с конкурентни домове, за да предоставим възможност на всеки човек да осигури отлично отношение и най-добрите грижи за своите близки. При нас ще откриете най-доброто съотношение качество-цена в бранша.
Квалифициран персонал
"Дом за стари хора Секвоя" разполага с опитен, надежден и квалифициран персонал, който може бързо и адекватно да реагира на нуждите на домуващите възрастни хора. Това не е работа за всеки, но считаме, че ние сме открили отлични професионалисти, които да гарантират спокойствието, здравето и отговорността си към гостите на дома и техните близки и роднини.
RadkaKasheva122_srcset-large
Внимание и грижа за настанените
Санитарно-хигиенните условия в "Дом за стари хора Секвоя" са на изключително високо ниво, за да гарантират пребиваване на настанените. Домът е оборудван с всичко необходимо за осигуряване на нуждите на настанените в него - приготвяне на храна, перални помещения и сушилня, локално парно отопление, непрекънато наличие на топла вода, помощни средства за придвижване при необходимост и други.
Удобна и красива сграда
Предлагат се модерно обзаведени стаи със съвременно оборудвани санитарни помещения. За почивката, приятното прекарване и разнообразието в ежедневието на домуващите в "Дом за стари хора Секвоя" е създадена просторна и уютна дневна, където те могат да се насладят на кабелна телевизия, радио, игри. Домът разполага с приятна и удобна трапезария за хранене.
RadkaKasheva192_srcset-large
Зелена градина за разходки и разговори
"Дом за стари хора Секвоя" e разположен в квартал Горна Баня на ул. “Равнище” 24 в уютна и много добре обзаведена триетажна къща, с панорамен изглед към Витоша и с голяма, поддържана градина с много цветя и зеленина, което създава за домуващите усещане, близко до собствен дом и естествената атмосфера, от която те се нуждаят, за да бъдат щастливи.
Коментар от доволен клиент:
Анна Иванова
Изключително съм доволна от отношението на хората, работещи в Дом за стари хора Секвоя. Благодарение на тях, моята майка се чувства изключително щастлива сред хора, които полагат отлични грижи за нея. Освен всички останали предимства на дома не мога да не спомена и достъпните цени, които нямат аналог при подобно ниво на обслужване

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.