Ветеринарна Клиника Еклипс гр. Велико Търново

24576
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Клиниката е създадена преди 15 години.През тези години екипът ни непрекъснато усъвършенства своите професионални познания и умения.Ние се стараем да отговорим на всички ваши въпроси и да Ви отделим нужното време и внимание.Мото ни е доверие,честност.
Ветеринарна клиника Еклипс се намира в град Велико Търново на адрес ул. Хан Крум 5. Там можете да направите консултация и преглед на своя домашен любимец при специалист. Можете да разчитате на компетентност, професионализъм и внимателно отношение.
Ние предлагаме следните услуги – клинични прегледи на кучета, котки и гризачи, ваксинации, коремна хирургия и хирургия на меки тъкани, ехография, дерматологични изследвания, стоматологични услуги, експресни тестове за вирусни, бактериални, микотични, протозойни и паразитни болести, хематологични и биохимични изследвания, паразитологични изследвания на фекалии, изследване на урина, определяне на точния момент за заплождане на женските кучета и изкуствено осеменяване, здравни консултации, консултации по хранене и отглеждане. Предоставяме възможност за домашни посещения след предварителна уговорка.
Предлагаме подстригване, включително с прически, рязане на нокти, почистване на уши, разресванe. При нас ще намерите храни за Вашите домашни любимци на Purina Pro Plan, Royal Canin, Virbac, Versele-Laga - доброто хранене означава добро здраве.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.