ВД ДЕНТ - Весела Джонева гр. София

5588
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

  • ВД ДЕНТ

    Нашият уебсайт Ви дава важна информация, която ще Ви помогне да се запознаете с нашата практика. Той съдържа отговори на често задавани въпроси от пациентите.
    Чувствайте се свободни да ни потърсите по всяко време и знайте, че в нашия офис ще бъдете лекувани с уважение и професионализъм. Ние се стремим да получите най-добрата помощ и обслужване и предлагаме максимален комфорт и грижа за Вас-нашите пациенти.
  • 1998
    Дентална клиника „ВД ДЕНТ“ се намира на удобно и комуникативно място в самия център на София до НДК.  Създадена е през 1998 г. и е специализирана в областта на денталната естетика, пародонтология, орална хирургия и имплантология, ортодонтия и детска дентална медицина. Обхващайки целия спектър от дентални услуги ние се стремим да поддържаме високо ниво на обслужване и лечение, съчетано с професионализъм и високи технологии.
  • ЗАПИСВАНЕ НА ЧАС

    Нашата цел е вашето посещение да бъде колкото приятно и ефективно, толкова и удобно за Вас. Когато се обадите в офиса, нашата обучена и опитна секретарка ще Ви предложи час, съобразен с Вашите желания и нужди.
    За да запишете час или да дискутирате Ваш зъбен проблем, моля обадете се в нашия офис от понеделник до петък от 9.00 до 17.00 часа. Нашият екип ще бъде на Ваше разположение и ще Ви помогне своевременно и по най-добрия начин. Правим всичко възможно да спазваме записаните от Вас часове и да сведем чакането до минимум.   Поради факта, че провеждаме хирургични манипулации, непредвидени обстоятелства могат да удължат посещението. Също така спешни случаи могат да бъдат причина за закъснение. Ние оценяваме Вашето разбиране и търпение.
  • ПЪРВО ПОСЕЩЕНИЕ

    При първото посещение ще Ви бъде направен обстоен преглед, с оглед поставяне на точна диагноза и установяване на причината за конкретния проблем, който Ви е довел в кабинета. По време на консултацията ние внимателно ще прегледаме вашата здравна и зъбна история, симптомите, резултатите от диагностичните тестове и информацията от рентгеновите снимки, за да можем правилно да поставим диагнозата и да планираме лечението Ви. Ще обсъдим с Вас препоръчвания от нас план на лечение, както и възможните алтернативи. Базирани на резултатите от консултацията ние ще можем да започнем лечението и ще плануваме следващите Ви посещения.
    Също така при първото Ви посещение ще Ви бъде даден въпросник-анамнеза, в който ще попълните необходимата информация, относно алергии и др. заболявания.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.