Александра Найденова – психолог, юнгиански-ориентиран психотерапевт гр. Бургас

32681
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Александра е психолог и юнгиански ориентиран психотерапевт. Специализирала е в областите: аналитична психотерапия, групово-динамичен тренинг, организационно развитие, сравнителното религиознание и митология.
От 1999г. води групи за развитие на социални и лидерски умения. През 2005 година създава консултантска агенция Alicorn-Consult – people to people. Работи на индивидуално, групово и организационно ниво.

Обучения и специализации:

  • Аналитична психотерапия към Българско общество по аналитична психология К.Г.Юнг (Bulgarian Development Group, IAAP ), в рамките на международен проект към International Association of Analytical Psychology /IAAP/ и Foundation of Analytical Psychology in Eastern Europe (2001г.-2010г.)
  • Пясъчна игрова терапия (Sand play therapy) (продължаващо обучение)
  • Сравнителното религиознание и митология, магистърска програма към департамента по Средиземноморски и източни изследвания - НБУ, София. (2000г.-2003г.)
  • Психология, НБУ (1997г.-2004г.)
  • Интерактивни методи за обучение на възрастни и организационно развитие, чрез метода на груповата динамика (1998г.—1999г., 296 часа)
  • Психометрични методики за психодиагностика - MBTI, БАН, 2005г.
  • Писане и управление на европейски проекти към Американския университет, България (05.04.2008г.-16.11.2008г.)
  • Телесно-ориентирани хармонизиращи практики – сертификационна програма за инструктор към „Libre Universite du Samadeva” – Франция и Инситут за интегрално развитие – София (02.2014г.-10.2016г.)

Александра Найденова е член на:

- Българско общество по аналитична психология Карл Густав Юнг - от 2001 година до сега,
- Дружеството на Психолозите в Република България (ДПБ), регистрационен номер: BG-RP 0424 - от 2005 година до сега;
- Председател на Сдружение "Грижа за развитие" - от 2008 година до сега.

Работно време:

Вторник – Петък, от 12:00 часа до 19:00 часа
Адрес:
гр. Бургас, ул. "Александър Стамболийски" № 46, ет.1 (до пясъчниците на Борисовата градина)

За записване на час:

За повече информация:
http://jungbg.org/therapists/aleksandra-najdenova/
http://www.alicorn-consult.com/psychological_consulting.php
http://www.psychoterapy.eu 
http://www.психотерапия.bg 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.