Адара Джебарова ЕООД гр. Шумен

6026
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Бъдете себе си и търсете истината! Усещайте дишането и ритъма на природата вътре във Вас и около Вас! По този начин ще бъдете здрави и винаги ще Ви съпътстват успехите!
Вие можете да получите отговори и съвети относно вълнуващи Ви въпроси, свързани с Вашето настояще, минало и бъдеще! Това можете да направите, задавайки въпрос или просто свързвайки се с Дарина. Ако сте в кризисен период! Ако пред вас стои нерешим проблем или вече той е налице! Или просто Вашето любопитство не Ви дава покой относно определен въпрос! Можете да попитате тук или просто да се свържете с нея! Направете това, преди да е настъпила кризата!
Изложете мнението си във форума или дайте своята препоръка! Направете това сега и тук! Дарина чака Вашите писма!
Посветена е в ясновидство, прогноза и диагностика на различни проблеми. Лечител. В работата си служи на Идеята за единство и хармония на Душа, тяло и природа. Повлиява, облекчава, подпомага неутрализирането и премахването на болката. Обучена е в "Метода на Джуна". Неутрализира и премахва при нужда частично и практика са бизнес прогнози и реализация.
Книгата на Дарина Джебарова - Послание
"Този текст е предназначен за хората, които могат да го разберат, за тези, на които им предстои да го разберат, и за тези, които ще го разберат след време.
Убедена съм, че това послание ще събуди различни размисли у много хора. Не го дадох на вещи в езотериката хора, той не подлежи на видоизменяне. Много от знаещите в окултното казаха, че трябва да изчакам с издаването. Но обикновените хора го приемат с интерес!
Така че нека всеки сам прецени за себе си и вземе изречението, което е за него. На мен ми беше "спуснат", "издиктуван" през лятото на 2004 г.
Тогава помолих и молех Учителите за съвет към мен самата и получих това послание."
Дарина Русинова-Джебарова
За мен:
Казвам се Дарина, можете да се свържете с мен за ясновидения, диагностики и прогноза по различни проблеми от живота! Ясновидението се намира на линията Всемирното Бяло Братство. Често в контакт с Учителя Петър Дънов, или, както мнозина го знаят, Беинса Дуно. Лечител.
А сега за мен. Моят зодиакален знак е Риби. Родена съм в малък град, намиращ се на 5 километра от местността Демир Баба, която много етноси почитат като чисто и свято място, помагащо на много хора. Двадесет и пет години живея в град Шумен, който се намира на 15 километра от известната местност Мадара. Това определено оказва влияние на моята дарба.
Майка на две деца. Завършила съм гимназия в родния си град, полувисш медицински институт в София по специалност Социален работник; Шуменския университет - Социална педагогика. Наследница съм на два големи рода в Североизточна България. Като социален работник съм работила в различни сфери на социалната деятелност, което ме срещна с много хора и съдби. Съдбата ме застави в продължение на много години да овладея различни професии, за да имам работа. Нямах възможност да избирам. Важно беше да бъда на работа и да имам доходи в името на семейството. По този начин аз натрупах голям опит, закалиха ме трудностите и препятствията!
През 1998 година бях "въвлечена в автомобилна катастрофа" – така често говоря за това събитие, което преобърна моя живот. За пореден път трябваше да се започва от начало, но вече към обикновената жена, съпруга и майка, се прибави и задължението да помагам на търсещите. Оттогава съм тих и скромен боец за Истината. Истината, която хората често подтискат. Срещнаха ме с Кубрат Томов. Той направи констатация, че моята Дарба е вродена и, досега, никой не е обърнал внимание на моето поведение и моя характер. Събитието просто е "доотключило" моите способности.
Така започна моят живот на ясновидец, вече много години. Започнах в Шумен, после – във Варна, София, Пловдив. Вземах участие в много телевизионни предавания – на телевизия "Херос", "Канал 3", "Канал 8". През 2003 година бях водеща на предаването „Часът на Съзерцанието” на съществуващата тогава телевизия „Топ Телевизия”. Участник съм в първия сезон на телевизионната продукция "Ясновидци". През тези години много мои статии видяха свят.
Сега за моята дарба. Помнете, че ясновидецът дава само прогнози и предписания относно определен въпрос, а питащият често е сам по време на разрешението му! При здравословен проблем за неговото преодоляване помага лечение "По метода на Джуна". Искам да отбележа, че в този процес Ясновидението и консултацията имат три страни: питащият, ясновидецът , а при мен – и УЧИТЕЛЯТ!

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.