Крем обогатен с озон – ПРИРОДНИ ПРОДУКТИ ЕООД

1

Фирма „Природни продукти” е микропредприятие със собствена производствена база и лаборатория, в която се разработват новите технологии и се произвеждат природни суровини за козметика, фармакотерапия и хранителна промишленост. Разработени са и козметични формулации с тези суровини.

Новост за пазара е козметичната серия с търговска марка ФИТООЗОН®, която обединява силата на природата с най-доброто от науката. Серията е уникална по отношение на състав и действие, създадена от природни суровини, обогатени с активен кислород /озон/. Това са козметични продукти без консерванти, без оцветители и без парфюмна композиция, без аналог на пазара.

Продукти:

1. Масажен крем ФитоОзон®1, който се препоръчва за успокояване и възстановяване на кожата при акне, изгаряния, сърбежи, ухапвания от насекоми, херпес, външни хемороиди и др.; за защита на кожата при възстановяване след травми и при умора в мускулите и ставите; за облекчаване на ставно-мускулни болки като ревматизъм, ревматоиден артрит, невралгии, дископатия и др.; за подхранване, омекотяване и ревитализиране на кожа , изложена на вредното въздействие на околната среда /студ, вятър, слънце, работа с химикали / и защита на суха кожа.

2. Масажен крем ФитоОзон®2 се препоръчва при периферни съдови нарушения /разширени вени/ като премахва умората и тежестта в краката; намалява видимостта на повърхностните кръвоносни съдове; възстановява еластичността им,; подхранва, регенерира и тонизира кожата на краката в проблемните участъци.

3. Масажен крем ФитоОзон®3 се препоръчва за ползване при физическа и умствена умора, стрес, депресия, безсъние, главоболие, тревожни състояния. Неутрализира умората, намалява напрежението в мускулите, успокоява нервната система, подобрява тонуса и самочувствието.

4. Масажен крем ФитоОзон®4 е предназначен за ползване при студени стъпала и ръце и при проблеми с целулита. Действа в дълбочина и чрез загряване стимулира кръвообръщението и подобрява оросяването на крайниците. При целулит загрява кожата, разширява порите и чрез изпотяване, спомага за отделяне на токсините от тялото.
Масажните кремове могат да се ползват освен за лична употреба в дома, така също и в козметични салони, спа-центрове, дерматологични, травматологични, ревматологични и неврологични клиники, санаториуми, спортни диспансери, физиотерапии, фитнес зали, като козметика за превенция на здравето.

5. Крем ФитоОзон® аnti-age e ефективно средство за съхраняване и възстановяване природната красота и здраве на кожата. Благодарение на озона действа на клетъчно ниво като активизира енергийния обмен в клетките на кожата и засилва защитния им механизъм; стимулира синтеза на колаген и еластин и неутрализира разрушаващото действие на свободните радикали. Крем ФитоОзон® аnti-age нормализира естествените функции на кожата и подобрява структурата й като намалява бръчките в дълбочина, изглажда фините бръчици и предотвратява появата на нови, забавя видимите признаци на стареене на кожата и възстановява еластичността, мекотата и тонуса й. Подходящ е за млада и зряла кожа, нормална до суха. Може да се ползва за лице, около очите и за шия и деколте.

Позволете природата да влезе в дома ви! Подарете си здраве с продуктите „ФитоОзон®”!
Докоснете се до тях и ще се уверите, че те наистина действат!

КОНТАКТИ

Крем обогатен с озон – ПРИРОДНИ ПРОДУКТИ ЕООД
Адрес: гр. Пловдив, ул. Хан Телериг 1
Тел.: 0878 960 667; 0899 704 528
Е-mail: demirevaz@ abv.bg
Web site: http://www.phytoozone.com/